Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudok kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudok kapcsolatot kialakítani 20-as éveik második felében járó férfiakkal csúnya nőként?

Figyelt kérdés
Tinder nem jőtt be.

#ismerkedés #társkeresés Tinder
2020. febr. 23. 13:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
76%
Téged csak a külső érdekel, az a baj.
2020. febr. 23. 19:58
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz az elvárás listád. Ahhoz képest túl sok az elvárásod,hogy ronda vagy.

Engem 'jó csajnak' mondanak, sosem volt gondom a tinderrel meg a pasizással. Amatőr szinten modellkedem. De még nekem sem volt sosem 180-200 magas pasim. 167 centi vagyok, max 175 centis pasijaim voltak eddig, mert egyszerűen ez az átlag. A 180-200 elég erős elvárás, tekintve,hogy a legtöbb nőnek is ez az elvárása és a pasik max 20%-a ennyi. És azok a nőknek a 80%-a jobban néz ki,mint te. Akkor miért téged választana a pasi?

Amúgy mondd már meg hány centi vagy, a végén kiderül,hogy 160 és igazából simán lejjebb adhatnád 170-re az elvárás mert semmi okod az 180-ra.

Az meg,hogy 26 évesen még semmilyen pasinak nem kellettél még egy d*gásra sem, eléggé sok mindent elárul a belsődről is... Tudod rengeteg csúnya, 90-100 kilós lányt látok átlagos pasik oldalán és mindegyik csajnak erős önbizalma és jó kisugárzasa van. Ezért tudták megfogni a pasikat a szar külsejük ellenére is. Szerintem neked nem csak a külsőddel lehet a baj,hanem a személyiségeddel is... De ha nem hiszel nekem, akkor egy pár visszautasítás után kérdezd meg a pasikat őszintén, hogy miért nem kellesz nekik. Remélem elmondják az igazat, valószínűleg kibírhatatlan személyiség vagy.

2020. febr. 23. 21:39
 33/38 A kérdező kommentje:
Annak alátámasztására írtam példaként az IKEA bútorok összeszerelését, hogy önállóan meg tudok csinálni szinte minden kisebb albérletemmel kapcsolatos tevékenységet, nem azért keresek valakit, hogy ilyesmikben a segítségemre legyen, hanem egyszerűen csak vágyom már egy társra és ez az érzés évről évre erősebb bennem. Nyilván én sem ezzel indítanék az első talalkozón, hogy ezt elmondjam. Írtam a másik kérdésemben, hogy nem fogok senkinek képet küldeni magamról, ezt továbbra is tartom. A külsőm a gázabb, mivel mindenki ezt látja először, ezért problémás az ismerkedés. Az a 8 pasi, akiket jobbra húztam egyaránt nagyon megnyerő volt, kölcsönös szimpátia esetén mindegyikükkel nyitott lettem volna egy találkozásra. Annak semmi értelmét nem látom, hogy boldog-boldogtalant jobbra húzzak, hátha lesz egy match egy olyan személlyel, aki abszolút nem az esetem. 164 cm magas vagyok. Sminkelni nem szoktam különösebben, általában csak szempillaspirált és ajakápolót használok. A pattanások, mitesszerek "levakolása" még csúnyábbá teszi a bőrömet. Ha valami nagyon fontos eseményről van szó, akkor el szoktam menni sminkeshez, aki megcsinálja az alkalmi sminkem (évente kb. 2 alkalomról beszélünk). Tisztában vagyok vele, hogy senki sem tökéletes, nem is várom el senkitől, hogy az legyen. Az olyan pasikból, akik jó társaságot jelentenek, de külsőleg nem vonzanak, lesznek a haverok vagy barátok, nem tudnék rájuk potenciális párként nézni később sem. Ha sikerülne találni az elvárásaimnak megfelelő férfit, akkor elvárnám tőle, hogy őszinté mondja el, hogy mit változtassak magamon a külsőmet illetően, hogy vonzóbb legyek a szemében. A keresztnevemet nem szeretném elárulni, de nem Tímeának hívnak. Nem kizárólag a külső érdekel, de az az 1. lépés, megnyerő külsejű emberrel sem jönnék össze, ha a belső értékei nem megfelelőek. Írtam, hogy 164 cm vagyok, ami baromi alacsony, szívesen változtatnék rajta, ha tehetném, de ezen sajnos nem lehet. Nekem szükségem van arra, hogy egy férfire fel tudjak nézni szó szerint és átvitt értelemben is, valamint arra is, hogy biztonságot adjon az ölelése, amit a kívánt magasságú emberek tudnak elérni. Számtalan ügyfél jön hozzám naponta (köztük férfiak is) a munkám során, így cáfolom azt az állításodat, hogy mindössze 20% éri el az említett magasságot, nem tudnám ennyire pobtosan kvantifikálni, de szerintem 45-50% körül lehet. Többen kérdeztétek privát üzenetben is a súlyomat, 63 kg vagyok, igazság szerint ezt szégyellem a legjobban. Szerintem az olyan pasik, akik ilyen többletsúllyal rendelkező nővel jönnek össze szimplán hájfétisesek vagy anyagi érdek miatt, ebből nem kérnék. A belsőmmel szerintem nincs nagy baj, legalábbis a barátnőim elmondása szerint, de ugye mindenki a külsőt látja először. Van egy munkatársam, aki betanított a jelenlegi munkahelyemen, mindennap jön velem ebédelni (ő ragaszkodik hozzá, hogy velem akar enni) vagy volt már, hogy elkísért mikor öcsémnek vettem ajándékot és segített választani, de 11 évvel idősebb nálam. Kapcsolatunk szerintem nagyon szoros kollegiális kapcsolat, egy női munkatársam szerint többet akar, azonban egy kollégával ez nem lenne szerencsés, ráadásul külsőleg sem a zsánerem.
2020. febr. 24. 07:07
 34/38 Noren1989 ***** válasza:
100%

Jó, tegyük fel, hogy nem kamu ez a grafikon (2008-as adat).

[link]

Szóval asszem az a 45-50%, amit emlegetsz, elég túlzó adat.

Amúgy én is tartom a fentiek véleményét. Ha eddig sem akart valaki legalàbb szexre, akkor ott bizony vannak gondok. És nem a magassàgod, vagy testsúlyod.

2020. febr. 24. 07:23
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

32-es vagyok.

Az utolsó válaszoddal bizonyítottad most,hogy elvárástenger az van, de nem tudsz mit nyújtani cserébe. Kezd el gyűjteni a macskákat, mert ebből sosem lesz pasi...

164 centidhez bőven elég a 170-es pasi.

A pattanásokat kozmetikus tudja kezelni, havi 5-8 ezer ft-ról beszélünk. A hegeidre már van lézeres kezelés 100 ezer ftért. Sminkelni meg utána kéne, az egy alap igényesség. Ha nagyon szép lenne az arcod, az lehet kifogás rá,hogy azért nem sminkeled magad, de esetedben ettől nem kell félni. Kozmetikus után egy alapozó nem ártana mert gondolom az arcod is zsíros és fénylik mintha tükörbe néznének. Erre is van többfajta krém, a kozmetikus tudna ajánlani.

5 kilót valóban le kéne adnod, de nem csak mondogatni, hanem elmenni edzőterembe.

Szóval ha Te tettél a külsődért, akkor lehet bejön majd ez a tengernyi elvárás. LEHET. De őszintén,ha Budapesten neked csak 8 pasi ütötte meg az elvárásaidat a több ezerből, akkor ne is reménykedj.

2020. febr. 24. 07:25
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt leginkább a szőkeherceg-szindrómával van probléma, vagyis, hogy csak olyan férfi jöhet számításba, aki minden elvárásnak megfelel. Ez megnehezíti a dolgodat, de ha csak ez jön be, akkor nem tudsz mit tenni vele. A nagyobb baj, hogy magadból kiindulva azt hiszed, hogy mások is így működnek, és csak az általad tökéletesnek tartott lányokra néznek nőként. Emiatt teljesen esélytelennek tartod magad, és nem hiszed, hogy bárki potenciális barátnőként tekintene rád. Hidd el, ennek komoly szerepe van abban, hogy 26 évesen még csók sem volt.

A magasság és a testsúly önmagában még nem jelent semmit, de a tiéd még bőven nem a hájfétis kategória. Nekem pl. a megfelelő testalkat mellett nagyon bejönnek a husisabb combok, volt is ilyen barátnőm, de jelenleg pl. egy kimondottan vékony lány tetszik (ezért is írtam, hogy most nem ismerkedem senki mással), úgyhogy nyugodtan hidd el, hogy a legtöbbünknek az összkép többet számít, mint egy előre kitalált zsáner.

Egyébként az írásképed alapján nem tűnsz buta lánynak, ha nem lenne most képben nálam senki, simán el tudnám képzelni, hogy elhívjalak valami randiféleségre, már csak kíváncsiságból is, mert nem tudom elképzelni, hogy tényleg akkora problémák lennének a külsőddel. Ráadásul, ahogy korábban írtam, több olyan lányt is ismerek, akik arcra sem szépek, kövérek is (nem 5-10 kg plusszal), mégis teljesen vállalható külsejű férjük van.

2020. febr. 24. 08:44
 37/38 anonim ***** válasza:
88%

Nagyjából már mindent leírtak, még annyit hozzátennék, hogy basszus, 164 centivel minek neked 180-200 centis pasi. Hogy fel tudj rá nézni? Ne viccelj már, erről most a Stuart Little kisegér jut eszembe, amikor mondták neki hogy "dehát neked mindenkire fel kell nézned".

Van egy sanda gyanúm hogy így 26 évesen fogalmad sincs mennyi 5-10-20 centi. Amikor szerelted az Ikea bútorokat nem használtál mérőszalagot?

Meg egy akkora pasi jó eséllyel nagyobb nőt keres, mert nálad pl. egy csóknál úgy le kéne hajolnia hogy fordított L alakot vesz fel. Így amit te keresel és amit ők keresnek nem fedi egymást, nincs keresztmetszet. Így nem csoda hogy nem találsz senkit.

2020. febr. 24. 09:26
 38/38 moozygoo ***** válasza:
52%
Szia kérdező, lett azóta pasi, sikerült leadnod pár kilót ahogy tervezted ?
2021. ápr. 25. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!