Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfa férfiak, képet?
Sziasztok!
Annyi itt a sopánkodó kérdés, hogy a nőket elviszik az alfák (illetve a nők viszik el a szexállat macsókat), hogy a normális, Átlag János ezért lesz szingli, incel.
Én a fővárosban élve nem tapasztalom, hogy mindenhol fürtökben lógnának a Zac Efronok, szóval érdekelne, ki számít az itteni tagok szerint alfának és ki átlagosnak.
Jöhet privátban saját kép, ha úgy érzed, te alfa vagy, vagy ide elképzelés, hogy milyen az alfa, átlagos és a csúnya férfi.
Köszi!
#17 te most viccelsz ugye???
Egy ilyen férfit én tartanék el bakker (túzok kicsit :)) )...
Ne nyugtassátok azzal magatokat, hogy a nők ha valakivel nem állnak szóba, az azért van, mert nincs pénze,.. :)) ilyen kinézettel lehetne ez a srác uborka szedő Svájcba, akkor is tengernyi nő akarna kezdeni vele :) megnyugtatok mindenkit.
Akiről én írtam ő olyan, mint amit a 33 ír. Nagyon körülrajongják a tanítványai, tanítványai szülei, kollegái, stb. Nekem igenis, hogy a humor és az intelligencia mindent visz. Baromira tudom értékelni a szép izmos vékony ffi testet meg a jóképű, nagyon férfias arcot, de nem ezek lennének a döntők, hanem az előbb említettek.
28 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!