Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek mitől csúnya vagy átlag alatti egy nő? Képet tudnátok hozzá linkelni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 15:42
1/27 anonim válasza:
Ragyás arc, szétszedett szemöldök, lenőtt haj, ezeg az okádék műszempillák, amiktől ki sem tudja nyitni a szemét, a feltöltött vagy gyárilag szopós, felpöndörödő száj, bajusz, toka, túl sok smink, amitől sárga és elhasznált feje lesz vagy olyan piros, mint akit pofánvágtak
Pl:
Lehet, hogy páran nem értitek, hogy miért csúnya ez, egyszerűen azért, mert hihetetlen undort vált ki belőlem minden, amitől olyan ostoba, buta feje lesz az illetőnek. Ez a bedagadt pofa, a félig nyitott szemek, a bamba fej... Nem. Mindent, csak ezt ne.
2/27 anonim válasza:
3/27 anonim válasza:
Az első válaszoló a két kis kezét összetenné, ha az általa linkelt első 4 nő akár csak vetne rá egy pillantást.😀
6/27 anonim válasza:
Pl diszharmonikus arc, aranytalan vagy rossz formaju test.
7/27 anonim válasza:
@3 Nem, van egy szebb barátnőm, aki reggel is szép :)
8/27 anonim válasza:
És a szebb barátnőd mellől azzal foglalkozol, hogy milyenek a csúnya nők. Hihető.
9/27 anonim válasza:
@8 Nem tudtam, hogy itt csak szinglin és magányosan lehet válaszolni, nem home office közben unatkozva
10/27 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, hogy szerintem egy ilyen nő arra költ pénzt, hogy ocsmány legyen, az nem az én problémám. Számomra a természetes és a natúr a szép. Nem értem, mi ezzel a problémád. Csomóan vannak, akiknek ez bejön, nem nekem kell tetszeni, amúgy sem keresek párt, akkor meg mit számít neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!