Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alacsony, de helyes arcú pasik is átlag alatti kategóriába tartoznak?
Figyelt kérdés
Megfordítva a kérdést: nektek milyen arányban számít egy pasiban az arc, magasság és alkat? Egy alacsony, de arcra szimpatikus fiú milyen kategóriába tartozik? Ronda, átlag alatt, átlag, átlag feletti vagy jópasi?
Én 170 vagyok, ráadásul kifejezetten sovány, viszont arcra helyesnek mondanak és nem tudom eldönteni, hogy én most rondának számítok-e vagy csak átlagon alulinak?
2019. júl. 7. 22:24
1/12 anonim válasza:
Ha ennyire ezekben a kategóriákban kell dönteni, akkor a 170 centi az nem alacsony, tehát megfelel, a helyes arcú az legalább átlagos, de inkább jó pasi, viszont a vékony alkat az átlagos aluli.
3/12 anonim válasza:
Nálam nincsenek kategóriák.
Az összhatás számít.
4/12 anonim válasza:
Tónustalan sovány vagy szálkásan izmos sovány? NAGYON nem mindegy.
5/12 anonim válasza:
170 cm nem alacsony azért. 165/170 közötti helyes arcú ismerōsōmnek mindig volt csaja, szépek ráadásul.
6/12 anonim válasza:
Alacsony, de helyes és legalább szálkás pasikkal semmi baj, sőt nekem ők tetszenek.
7/12 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok! Nem zavar ha alacsony, de legyen ápolt és fogjon meg benne valami. 😊
8/12 anonim válasza:
Nálam fordítva, ha magas, akkor kevésbé érdekel az arc vagy a test.
9/12 anonim válasza:
Jó pasinak számítanak nekem az alacsony jóképűek is, de mondjuk csak 2-3 centivel alacsonyabbal kezdenék
180cm 23/L
10/12 anonim válasza:
Párom 172 centi, vékony, de szálkásan izmos.
Számomra az összhatás a fontos.
Ha meg sovány vagy, étkezz egészségesen, sportolj és szedj fel izmot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!