Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok! Egy arcra helyes és szimpatikus személyiségű, de alacsony srácnak mennyivel van kevesebb esélye nálatok, mint egy hasonló kaliberű, de átlagos magasságúnak?
A párom 166, én 169 vagyok.
Soha nem érdekelt, milyen magas, mert normális, remek az ágyban, okos, és szeret. :)
28n
Számomra valahogy sose voltak vonzóak a magas pasik. Nem tudom miért:D Ha kb egy fejjel magasabb az még belefér. Nem szeretek különösebben magassarkút hordani, úgyhogy ez a része sose zavart. Ha alacsonyabb lenne nálam az már baj lenne de olyan még nem volt. Szóval ne aggódj lányok között is változó az izlés!
23/N 162 cm
Annyi ilyen kérdés van most a gyik-on a magassággal kapcsolatban. Bármekkorák is vagytok fogadjátok el, változtatni úgysem lehet rajta.
Kérdező, ne magasság alapján próbálkozz be a lányoknál hanem szimpátia alapján. Ha 180 centis lány tetszik meg akkor ahhoz is nyugodtan menj oda, vesztenivalód nincsen:)
A probléma szerintem az, hogy korlátokat állítasz fel az agyadban aminek az a következménye, hogy vonzod azokat a helyzeteket (tudat alatt) ahol alacsony nők utasítanak el a magasságod miatt. Az van a fókuszodban, hogy korlátozottak a lehetőségeid és emiatt van egy blokk az agyadban. Szakember segíthet feloldani a blokkot.
Tesómnak exe egy magas volt vele (mindketten magasak) és azt mondta az ex h nem vesz fel magassarkúrt mert akkor egy magas lesz vele. Tesóm válasza egy "A francot érdekli hogy magasabb vagy tőlem hord nyugodtan" volt.
Szerintem ne parázz rá a magasságodra aki szeret annak tökmindegy lesz.
Nem igazán érdekel. 161 centi vagyok, az első barátom 186 centi volt, a második 198, a jelenlegi 170. Igazából ez a legkényelmesebb, mert ha hozzábújok, pont a nyakát tudom puszilni:D
Nem gondolnám, hogy a magasságodon múlik a dolog. Barátom sosem problémázott azon, hogy "csak" 170 centi, sosem hátráltatta a pártalálásban. Kicsit túl nagy feneket kerítenek ennek a témának itt gyakorin szerintem....
170 cm-vel le kell adnod jócskán az igényeidet. Bomba nőröl ne is álmodozz, és igen csak a magasságod miatt.
Átlag férfi magasság 178-180 cm
Női : 168-170 cm
Gondolom nagyon sokszor azzal szembesülsz, hogy levegőnek néznek a nők, még rád se néznek. Ez csak az alacsonyságod miatt van.
Hogy nyomod el magadban az érzést, mikor pl : megtetszik egy veled egy magas vagy magasabb nő ? hogy esélytelen vagy náluk ? még mellé se tudsz állni ? Ilyenkor mit érzel ?
Szüleid milyen magasak ?
Utolsó, totál hülyeségeket írsz, és még csak nem is ezek az átlagmagasságok.
Attól még, mert neked nem jut jó nő, a kérdezőnek még simán lehet.
A női átlagmagasság szóval 168-170?
Hát ezen felnevettem:D
Eléggé trollnak tűnik a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!