Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nem férfias pasiknak tényleg minimális az esélyük egy átlagos lánynál?
Milyen a férfias pasi?
Tesztoszterontól bűzlik, és hobbiból mamutra vadászik?
Komolyan kérdezem.
Definiáld jobban: "Férfias".
Mi számít annak? Van olyan nőismerősöm aki szerint kötelező a szakáll, mert anélkül nem férfi a férfi. Én nem viselek szakállt, már a gondolattól is kiráz a hideg (tudom hibás gondolatmenet, de nekem a szakállról a hippik-hipszterek-muzulmánok-hajléktalanok-szegedi csanád stb. ugaranak be, kivéve az az igazi klasszikus szakáll, ami viszont az idősebb férfiaknak áll csak jól lásd Bud Spencer, Pavarotti, Télapó, régi igazgatónk)
De ennyitől lenne a férfi férfi? Hmmm-hmmm...
Alacsonyság? Lehet hátrány, de nem feltétlenül.
Keskeny váll és nőies arc? Sok nőnek kifejezetten ez a kedvence, különösen az anime-kedvelőknek.
"Pisze orr", most komolyan? Szerinted jobb egy bazi nagy orr, mint amivel engem áldott meg a sors (meg nagyanyám génjei)? Cserélhetünk... :D
És nem csak neked vannak rossz külső adottságaid, nekem pl. ázsiaiakra emlékeztető szemeim vannak (nagypapámnak meg az arcra is tiszta Mao Zedong - no nem a festmény, hanem a fénykép-változatféle). De ha ezen agyalnék mindig, akkor mehetnék is öngyilkosnak. Marad a remény, hogy lesz nő aki elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!