Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 magas helyes pasiként mennyi esélyem van ilyen csajoknál? Ismertek-e hasonlóan alacsony pasit, akinek ilyen barátnője van?
Ne nézzetek hülyének, teljesen komolyan gondolom a kérdést. Korábban figyeltem fel rá az nso.hu-n és biztosan kijelenthetem, hogy a legszebb nő, akit valaha láttam (tessék a többi képet is megnézni róla):
A csaj 190 magas, nekem titkon alapból fétiseim a magas csajok, de sajnos egy fejjel alacsonyabb vagyok tőlük. Néha látok hasonló vékony, végtelen combú, álomszép csajt és a lélegzetem is eláll. Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban:
* Ismertek-e hozzám hasonlóan alacsony pasit, akinek ilyen alkatú barátnője van/volt? (nem konkrétan 190-es csaj, hanem hasonló alkatú vékony kis "gazella cica")
* Figyelembe véve, hogy 24 évesen már nem nőhetek, milyennek kellene lennem (külső, belső, egzisztencia stb.), hogy egy ilyen csaj igent mondjon nekem?
* Ha 195 magas lennék, akkor mennyivel lenne több esélye nála?
Előre is köszi a válaszokat.
Nézd meg a 188 cms Natalai Bush párját, kb ő is 170, szóval nem lehetetlen.
Persze nem lesz egyszerű márcsak azért sem mert baromi kevés ilyen magas nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!