Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alfa férfiak, képet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyi itt a sopánkodó kérdés, hogy a nőket elviszik az alfák (illetve a nők viszik el a szexállat macsókat), hogy a normális, Átlag János ezért lesz szingli, incel.

Én a fővárosban élve nem tapasztalom, hogy mindenhol fürtökben lógnának a Zac Efronok, szóval érdekelne, ki számít az itteni tagok szerint alfának és ki átlagosnak.

Jöhet privátban saját kép, ha úgy érzed, te alfa vagy, vagy ide elképzelés, hogy milyen az alfa, átlagos és a csúnya férfi.

Köszi!

2021. ápr. 20. 20:03
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Hát, én arra az alfára gondolok, aki elszedi más elől a nőket :D

6-os! Köszönöm a linkeket!

Az alfa srác véleményem szerint némi izmot leszámítva (amit szinte mindenki el tud érni) semmi extra, sőt.

Viszont az átlagos srác számomra átlag alatti. Nincs kisugárzása.

Szóval így éles az ellentét.

De ilyesmi fotókat várnék, köszönöm!

2021. ápr. 20. 20:42
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
10. Szerintem a kérdező azt érti alfa alatt, aki férfi a külsejével és a személyiségével tud vonzó lenni sok nő számára. Nem kérdés, hogy a kövér, öreg, milliárdos oligarchák is találnak elég golddiggert, prostit, stb-t maguknak, de sok nő ebbe nem menne bele, mert szüksége van valamennyi vonzalomra a férfi személyisége vagy külseje iránt is.
2021. ápr. 20. 20:43
 13/42 anonim ***** válasza:
23%
Erről jut eszembe! Hát a LÖLÖ! Ő a Nagy Magyar Macsó.
2021. ápr. 20. 20:45
 14/42 anonim ***** válasza:
76%
11: Kicsit ez a válasz is megerősít abban, hogy az átlagos srácokat a nők átlag alattinak látják, és valójában a jópasit tartják átlagnak. Ami kicsit egybecseng a "csak a felső 20% kell" elméletekkel, pedig én nem pártolom azokat.
2021. ápr. 20. 20:45
 15/42 anonim ***** válasza:
89%

Alfa incelek, lúzerek szerint: kigyurt hülye, aki lekezel minden nőt

Alfa valójában: baráti társaság vezető alakja, akire lehet számítani, aki odafigyel a hozzá kapcsolódó emberekre, ha kell megvédi őket (nem csak fizikailag), emellett tisztán látja a jövőjét, van stabil állása, anyagi háttere és mindehhez megfelelő önbizalma

Egyetlen közös a kettő típusban az önbizalom, ami sajnos tényleg megtéveszt több nőt.

Szóval, ne fotókat kérjél, hanem életvezetési tanácsokat!

2021. ápr. 20. 20:46
 16/42 A kérdező kommentje:
12! Köszönöm a segítséget! Annyival egészíteném ki, hogy ugye azért alfa, és azért utalják, mert ugye elveszi mindenki elől a nőket, annnnnnnnyira dögös.
2021. ápr. 20. 20:47
 17/42 anonim ***** válasza:
64%

12.-re.

Aha. Tessék, ez a srác valóban őr! [link]

Szerinted hány nő kezdene vele, a műszakok, az alacsony fizu, a nevetséges-lenézett melója miatt? 1000-ből 1?

2021. ápr. 20. 20:49
 18/42 anonim ***** válasza:
56%
15: Inkább az, aki jóképűnek született, imádják a nők, ettől pedig van önbizalma, hiszen pozitív megerősítést kap. "..emellett tisztán látja a jövőjét, van stabil állása, anyagi háttere és mindehhez megfelelő önbizalma" ezek az önbizalom kivételével bennem is megvannak/voltak, sőt, kigyúrt is voltam egy időben. Nem olyan 2ajtós, inkább csak 1ajtós :D De önbizalmam sosem volt, hisz egy randim sem volt soha.
2021. ápr. 20. 20:51
 19/42 anonim ***** válasza:
75%

Nem küldök képet, de leírom, ki az alfa férfi. Akit az ismerősei vezető egyéniségnek tartanak. Aztán hogy mi miatt tartják annak, több oka lehet, pl.:

- a gettóban (vagy más csoportban) ő a legerősebb

- az üzleti szférában (vagy más csoportban) ő a leggazdagabb

- az osztályban (vagy más csoportban) neki van a legjobb humora

- a teremben (vagy más csoportban) ő a legkigyúrtabb

- a szórakozóhelyen (vagy más csoportban) neki van a legfullosabb nője

2021. ápr. 20. 20:52
 20/42 anonim ***** válasza:
96%
#17 én leszek az az 1! Meg van a száma?
2021. ápr. 20. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!