Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfa férfiak, képet?
Sziasztok!
Annyi itt a sopánkodó kérdés, hogy a nőket elviszik az alfák (illetve a nők viszik el a szexállat macsókat), hogy a normális, Átlag János ezért lesz szingli, incel.
Én a fővárosban élve nem tapasztalom, hogy mindenhol fürtökben lógnának a Zac Efronok, szóval érdekelne, ki számít az itteni tagok szerint alfának és ki átlagosnak.
Jöhet privátban saját kép, ha úgy érzed, te alfa vagy, vagy ide elképzelés, hogy milyen az alfa, átlagos és a csúnya férfi.
Köszi!
15. Nem hinném, mert én ("incel, lúzer") is pontosan látom, hogy a jó kommunikációs képességű, "baráti társaság vezető alakja" típusú srácok az alfák a városi/értelmiségi környezetben, szóval abszolút egyre gondolunk alfa alatt és én sem a kigyúrt hülyéket értem alatta, akik lekezelik a nőket.
És akkor én meg temessem el magam, mert pl nem születtem (érzelmileg) jó családba, nem volt jó gyerekkorom, emiatt nem alakult ki jó érzelmi intelligenciám, nem lettek jó kommunikációs képességeim, szorongó lettem és önbizalomhiányos?
Úgy írsz ezekről, mintha csak elhatározás kérdése lenne az a sok minden pozitív tulajdonság, amit felsoroltál, pedig akik ilyen alfák, azok 95%-ban ugyanúgy otthonról, születésükből illetve gyerekkorukból fakadóan hozzák ezeket a tulajdonságokat magukkal, nem felnőttként tanultak meg ilyenek lenni.
24. Ha társasági, menőségi alapon nézed, hogy milyen a külsejük, milyen sok ismerősük van és nagy társaságuk, akkor egyetértek veled.
De ne feledjük, hogy azt a sorozatot írók írják és egyrészt meg kell felelniük sok kimondatlan társadalmi elvárásnak (nem ábrázolhatnak igazi alfákat, akik valóban a saját érdekeiket nézik az életben), illetve ha maga az író sem alfa, akkor sokszor nem is tudja, hogy kell ábrázolni egy alfát életszerűen általában.
A sorozatbeli "alfák" ezek miatt nem pontosak, mert meg kell felelniük egy csomó ilyen kamunak, amit a nézők többsége hinni szeretne, hogy ők is képesek filmes módon szerelmesnek lenni, bocsánatot kérni, nekik is meg kell bűnhődniük, stb-stb. Ami a valóságban nem így van, de muszáj úgy ábrázolni a képernyőn a többségi társadalom miatt.
Annak, hogy a nőket elviszik az alfák csak annyi értelme van hogy lehessen kit hibáztatni a sikertelenségért..általában a feminizmust is hibáztatják de most nem arról szól a kérdés.
A szépség ugye szubjektív, így nem lehet behatárolni hogy ki az alfa és ki nem.
#6-ra reflektálva az első csávó valóban nem néz ki jól. Attól, hogy kockahasa van valakinek, nem lesz automatikusan jó pasi. Átlag felettinek mondanám, de semmiképp nem jó pasinak. Az átlagossal viszont egyetértek.
Az őr pasira meg szerintem nem 1000-ből 1 menne. Pont leírták feljebb, hogy a kisugárzás többet számít. A vőlegényem tanár. Jól néz ki, nagyon intelligens és okos is, mégis rossz a fizuja. Nekem nem ez számít egyáltalán.
Kérdező, szerintem az az alfa, aki jóképű, emiatt nagy az önbizalma, egyébként meg lehet hogy ha megszólal, egy világi suttyó. Itt gyakorin az inceleknek meg mindenki alfa, aki nekik nem tetszik, mégis van barátnője. Vagy olyan csajjal jött össze, akivel az adott incelnek nem sikerült.
17.
1000ből 1 mi LOL te nagyon el vagy tévedve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!