Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Próbálkoznátok olyan lánynál, aki mindig olyan morcos képet vág, mintha haragudna a világra?
Figyelt kérdés
Egyáltalán szóba állnátok vele?
21 L
2020. aug. 29. 14:37
2/10 anonim válasza:
Semmilyen lánnyal sem próbálkoznék, mert félek tőlük. De ha ő hozzám szólna nem lenne vele bajom, mert én is haragszom a világra.
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Miért félsz a lányoktól?
2020. aug. 29. 14:56
4/10 anonim válasza:
Mert ismeretlenek a számomra, és félek az ismeretlentől. Pedig tudom talán jót hozhat, de az már kimaradt Máté Péter bácsi számából, hogy akár rosszat is.
5/10 anonim válasza:
Próbálkoznak 😄😊
Az én arcom alapból olyan mintha morcos lennék, nem tehetek róla ilyenre sikerültem 🙃 viszont a párom sokszor csikiz, hogy mosolyogjak...“Ne legyek olyan komoly” 😂😊
Elfogad, hogy ilyen vagyok, nem zavarja semennyire.
(Több párom is volt már..semennyire nem hátráltatott)
Engem jobban idegesít ez az apróság, de nem lehet mindenki Joker 🤡
23L
6/10 anonim válasza:
Én simán, mert nekem is hasonlóan morcos sokszor az arcom :D
29/F
7/10 anonim válasza:
Nekem is morcos fejem van, és nem nagyon próbálkoznak sajna 30N
8/10 anonim válasza:
Akár igen, megkérdezném, hogy miért olyan morcos, ki tudja?
10/10 anonim válasza:
Kivéve ha amúgy is nulla jelentkező lenne, mert akkor maradna a 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!