Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfa férfiak, képet?
Sziasztok!
Annyi itt a sopánkodó kérdés, hogy a nőket elviszik az alfák (illetve a nők viszik el a szexállat macsókat), hogy a normális, Átlag János ezért lesz szingli, incel.
Én a fővárosban élve nem tapasztalom, hogy mindenhol fürtökben lógnának a Zac Efronok, szóval érdekelne, ki számít az itteni tagok szerint alfának és ki átlagosnak.
Jöhet privátban saját kép, ha úgy érzed, te alfa vagy, vagy ide elképzelés, hogy milyen az alfa, átlagos és a csúnya férfi.
Köszi!
Szia kérdező!
Nem vallom magam alfának.
40 elmúltam már.Amióta az eszem tudom vállalkozó vagyok.Több cégem is van.Barátaim is mind azok.Kertes házban élek a vidéki nagyvárosban, de csak olyan szolid.5000 nm kert, medence,jakuzzi, 100nm terasz grillsarokkal.
Alul teremgarázs, benne egy coupe,egy sedan, meg egy terepjáró, mind BMW.
Asszony van, de már kétszer elváltam.Mindegyik asszony mellett volt szeretőm most is van.
Szeretőmmel is külön járok nyaralni, megoldom.
Ha gondolod írjál, többit megbeszéljük.
Nem keresek sugardaddyt, bocsánat, ha félreértés van a dologban.
Engem fényképek erdekelnének.
Hogy néz ki az az alfa, aki miatt (szinte hogy néz ki) Átlag Pista nem kap nőt.
Engem pl azért nem gondolnának sokan alfának, mert kisfiús arcom van, kisfiúsan vagyok jóképű, nem pedig férfiasan. (Mint ahogy az inkább a közvélekedésben el van terjedve.) De amúgy magas vagyok, jóképű, szálkás-sportos alkatú és a lényeg, hogy sok lánynak szoktam tetszeni. Vicces, hogy Zac Efron-t írtad, mert sokszor a lányok őhozzá vagy pedig Justin Bieber-hez hasonlítanak, illetve hasonlítottak engem régebben még inkább. Akik szintén kisfiúsan jóképűek és sokáig hosszúkás frizurájuk volt szintén.
Privátban küldök magamról néhány képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!