Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolathoz való egyedi viszonyulásomról mit gondoltok?
Én is nő vagyok és szerintem nem kellene ennyire paráznod.
Természetesen vannak golddigger pasik tonnaszámra, és nálad is simán betalálhatnak, de ha elég eszed van, akkor ezeket elhajtod időben.
Ha ismerkedni kezdesz valakivel, alap, hogy az első hónapokban nem mutogatod neki a bankszámládat, meg nem ecseteled neki, hogy mennyi lóvéd van. Nincs az arcodra írva. Nem kell az anyagi hátteredről beszélni, lehet kamuzni, vagy kerülni a témát. Ha elkezd tőled szívességeket kérni, akkor nemet mondasz és kész.
Az élősködő emberek általában úgy működnek, hogy először a kezedből esznek, aztán a karodból, vagyis fokozatosan egyre többet akarnak tőled. Ennek nagyon hamar elejét tudod venni, úgy, hogy nem kap tőled az illető többet annál, amennyit ő is ad neked.
Plusz az élősködőket elsősorban egy adott embertípus vonzza be, akik általában mártírhajlamúak, vagy alacsony az önbecsülésük, vagy nulla az emberismeretük. Sok ember van, aki attól érzi magát jól, hogy valaki élősködik rajta.
A 22-es válaszoló mindent leírt arról, amit én is gondolok.
Sokáig én is azt hittem, hogy úgy leszek, boldog, hogyha lista szerűen akarom megvalósítani a célokat és a párkeresésnél is ezt követtem. De szerencsére még időben rájöttem és beláttam (mert nagyon fontos belátni, ha hibázol), hogy ez így boldogtalansághoz fog vezetni.
Remélem átgondolod amiket a 22 es válaszoló írt.
Hát ha nem bánod,akkor nincs is miről beszélni.
Keress egy hozzád hasonló korú szabad ,független ferfit,aki gyereket vállal rövid időn belül,és kész.
Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!