Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt írom ez lánynak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt írom ez lánynak hogy egyedi és különleges amit valóban így is gondolok róla az jól esik neki, kedvelni fog ha ilyeneket írok neki?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 17:14
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Persze hogy jól fog esni neki.
2021. febr. 1. 17:16
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Az egy dolog, hogy te így gondolod, de nekem pl már annyiszor mondták, hogy ha valakitől meghallom, azt gondolom, hogy csak meg akar dugni...
2021. febr. 1. 17:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Pedig így van, annak gondolom, különlegesnek. Ezt az is gondolhatja akinek nem mondják ezt.
2021. febr. 1. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Fényezd még az egóját.. Ne legyél papucs
2021. febr. 1. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is annak gondolom magam és néhány embert annak is tartok. De van aki komolyan mondja és őszinték a szándékai, van aki pedig csak egy menetet akar. Te ismered a lányt, tedd amit gondolsz, ha jól ismer, nem fogja félre érteni :) (2)
2021. febr. 1. 17:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem ismer még szerintem hogy így meg tudja ítélni.
2021. febr. 1. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyantól, akit ismerek, jól esne. Ismeretlentől, vagy olyantól akivel csak 1-2 szót váltottam életemben, inkább creepynek gondolnám.
2021. febr. 1. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sablonos szöveg a kapcsolat elején bazira le fogja sz**arni.

Sőt ha jön egy jóképűbb fazon ott is hagy a fenébe.

2021. febr. 1. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #8-assal. Legalább azt leírnád neki, hogy mi benne a különleges. De ez így, mindenfajta részletezés nélkül egy sablon beetetésnek hangzik.
2021. febr. 1. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Minden lánynak ezt mondják évek óta... és a többség a mai napi elhiszi.
2021. febr. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!