Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány egyezése lehet Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány egyezése lehet Tinderen egy nőnek, és miért nem tud azokból egyet választani?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy még a legjobb nőknek is több párjuk alakul ki, mint a legjobb férfiaknak, és konkrétan arra jó az app, hogy a nők válogathatnak. De miért gondolják túl?

Ha nő lennék, nem lennék fent tovább 1 hétnél.

2021. ápr. 14. 19:38
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%
Bementem múltkor egy cipőboltba, és egyetlen cipő sem tetszett igazán, ezért nem vettem aznap cipőt. Ha neked épp elszakadt a cipőd, és sürgősen újra van szükséged, akkor veszel egyet. Nekem nem volt sürgős.
2021. ápr. 14. 19:41
 2/46 anonim ***** válasza:
29%

Átlagos arcú, túlsúlyos csaj ismerősöm 2 nap alatt 100 matchet hozott össze. Ezek között voltak normális srácok is, akik normális kapcsolatot akartak. Természetesen kiválasztott egy számára irreálisan jó srácot, aki csak megdugta.

Amelyik nő tinderen nem talált társat, annak szimplán túl nagyok az elvárásai és magasabbra rakná magát a polcon, mint ahol van.

2021. ápr. 14. 19:42
 3/46 anonim ***** válasza:
94%

Amikor én fent voltam (azt hiszem két hetet) körülbelül 10-12 matchem volt. Ezek közül 6 emberrel beszéltem ténylegesen, és abból 4 emberrel beszéltünk meg találkozót. Abból a négyből kettő ghostingolt, kettővel találkoztam.

Az egyik élőben nem tetszett, (nagyon tapadós volt, ráadásul tele volt dühvel a világ iránt, megmaradt kamasz szinten) a másik tetszett. Találkoztunk, utána mondta hogy talizzunk még. Később rámírt, hogy mikor akarok találkozni, majd 1 hétig nem válaszolt az üzenetemre, pedig látta. Szóval dühös lettem és letiltottam.

És ezen a ponton elegem lett, és töröltem az alkalmazást. Nem bírtam volna ugyanazokat a kérdéseket ezredjére lezongorázni.

N

2021. ápr. 14. 19:51
 4/46 A kérdező kommentje:

1: nyilván azokról beszélek, akikkel egyezés van, tehát ha like-ra húzod a férfiút, akkor tetszik, ne szórakozz már, ha nem tetszik senki, akkor mindenki nope, nem volt jó a párhuzamod

2: na, igen, tipikus női döntés, én is találkoztam ilyennel, hogy aki nagyon bejött neki, csak kihasználta, de az ilyen meg is érdemli

találkoztam olyan nővel, aki kb. 2-vel ismerkedve az egyikkel 1 év múlva eljegyzésben van, ez jó, csak ritka

2021. ápr. 14. 19:51
 5/46 anonim ***** válasza:
89%

"csak kihasználta, de az ilyen meg is érdemli"

Aki ennyire "rendes" azzal nem veszítenek semmit a nők.

2021. ápr. 14. 19:54
 6/46 A kérdező kommentje:

3: akkor csak vegyünk 10-et, 10-ből 6-tal ki részéről volt csak beszéd? Mert volt nekem is 10+ matchem, volt, aki nem válaszolt és lekapcsolt, de a legtöbbnél csak állt az üzenetem, és nem kapcsolt le, nem is válaszolt. Szóval igen, borzasztó a ghosting, de nők is csinálják.

ja és még 2: a 100 match elég durva, tuti nem beszélt mind a 100-zal, de nem is lennék a helyében, 100 nővel én se beszélnék, hogy kiválasszak egyet

2021. ápr. 14. 19:55
 7/46 A kérdező kommentje:
5: már ne haragudj, de pár nap után friendzone-olt, közölte, hogy csak kihasználta, én meg nem kellek neki, mert még érez iránta, hiába tudja, hogy nem lesz semmi, akkor marad neki a szomorúság, mi mást tehetnék, hanem kárörvendek? Amíg a nők többsége elköveti ezt a hibát, hogy rámegy az alfára, aki eldobja, a normálist pedig elveti, az bizony megérdemli, hogy mindig csalódjon.
2021. ápr. 14. 19:56
 8/46 anonim ***** válasza:
24%
#5: Bezzeg, amikor egy férfi használja ki a nőt, akkor ő a világ legrosszabbja! :D Most meg a nő nem az. Woah. Csodálatos az itteni kettős mérce.
2021. ápr. 14. 19:56
 9/46 anonim ***** válasza:
95%
Mivel használja ki, hogy nem szexel vele? Akkor én elég sok férfit és nőt kihasználtam. :D
2021. ápr. 14. 19:58
 10/46 anonim ***** válasza:
95%
Saját magát mindenki normálisnak tartja, de ettől még nem biztos, hogy az. Aki kárörvend, meg alfázik, az meg biztos, hogy nem.
2021. ápr. 14. 19:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!