Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány egyezése lehet Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány egyezése lehet Tinderen egy nőnek, és miért nem tud azokból egyet választani?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy még a legjobb nőknek is több párjuk alakul ki, mint a legjobb férfiaknak, és konkrétan arra jó az app, hogy a nők válogathatnak. De miért gondolják túl?

Ha nő lennék, nem lennék fent tovább 1 hétnél.

2021. ápr. 14. 19:38
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
89%

39 Értelek, de én mindenkinek válaszolok (mert a mítoszokkal ellentétben nem írnak rám naponta százan, és csak az első hónapban van nagyobb érdeklődés, amíg új vagy, aztán senki nem ír).

Viszont az nagyon hervasztó, amikor csak azért jön el velem randizni, mert én vagyok az egyetlen (vagy egy a nagyon kevésből) aki válaszolt neki és igazából nem is talál vonzónak. De már randin is előadja a nyomorát, hogy a szép nők nem akarnak vele találkozni stb. Szerinted ez milyen érzés?

2021. ápr. 15. 09:44
 42/46 A kérdező kommentje:

Ha mindenkinek válaszolsz, akkor ne pont az ilyet fogd ki, aki randin ilyet mond. :D Nálam a logika alapvető szabályai alapján nem hangzana el ilyen, hiszen akkor én is tudnám, hogy ezzel azt mondtam, a randim nem szép.

Viszont arra is választ kell adnom, hogy miért vagyok szingli ennyi évesen, ott meg kibuggyan az őszinteség, akkor meg nehéz nem elmondani, hogy lúzer vagyok szépségtől függetlenül.

2021. ápr. 15. 09:51
 43/46 VincentLaw ***** válasza:

Biztos az is rossz lehet, ez a másik oldal, én abba nem látok bele.

Mondjuk ezt én is tapasztalom, hogy amikor kiderül, hogy amúgy én annyira nem beszélgetek sok lánnyal egyszerre, mert mondjuk ő volt az egyetlen, aki válaszolt is, és ez a beszélgetés folyamán kiderül, akkor azt szoktam észrevenni, hogy már nem is vagyok annyira érdekes az illetőnek, és szép lassan elhal a beszélgetés. Ezek szerint ez is lehet az oka, hogy azt hiszi, hogy "csak azért jön el velem randizni, mert én vagyok az egyetlen (vagy egy a nagyon kevésből) aki válaszolt neki". Ez mondjuk szomorú. Én mondjuk ezekből azt hoztam ki, hogy olyankor a lányok azt gondolják, hogy biztos valami defektem van, hogy nem beszélgetek egyszerre párhuzmosan sok nővel. Meg a másik, amire még szoktam ilyenkor gondolni, hogy a nő mit gondolhat (tudom, ez elég merész :D), az az, hogy "ha a nőknek ez a srác nem igen kelti fel az érdeklődését, akkor nekem sem kell", és inkább eltűnnek.

De ha racionálisan nézném a dolgokat, pont hogy az olyan srácok mellett kellene a nőknek legorgonyoznia, aki nem csapja fűnek fának a szelet (kevés emberrel ismerkedik párhuzamostan), mert az talán mégsem kacsingatna ki a kapcsolatból, mert nem lételeme a folytonos 'vadászat' más csajokra, meg igazából már herótja van az egész társkeresési pózolástól. De aztán lehet, hogy rosszul gondolom.

2021. ápr. 15. 10:52
 44/46 A kérdező kommentje:
Igen, pont itt van az ellentmondás, se azt nem vallhatod be, hogy csak vele beszélgetsz, se azt, hogy másokkal is. :D
2021. ápr. 15. 11:16
 45/46 anonim ***** válasza:
#43 szerintem nem gondolod rosszul! Sőt teljesen logikus. Én is jobban perferálom azokat a férfiakat, ahol egymásra tudunk koncentrálni. Én sem szoktam soha egyszerre több pasival ismerkedni. Egyre fóluszálok mindig, mert mondjuk nekem kapacitásom sincs arra, hogy másoknak is fejben tartsam a dolgait (itt a cáfolat, hogy a nők aztán egyszerre több dologra is tudnak figyelni), és ne keverjem. (az rohadt ciki lenne)
2021. ápr. 15. 13:48
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

#43 Nekem nem az a bajom, hogy mással nem ismerkedik párhuzamosan, nekem az a bajom, hogy konkrétan megmondja nekem, hogy én voltam ez egyetlen nő aki legalább válaszolt. MAJD elsírja, hogy a szép nők mindig lepattintják. Szerinted ezt nekem, amúgy átlagos nőként hogyan kéne értelmeznem?

Ja, és még valami. Ne azért legyen hűséges, mert nincs alkalma megcsalni.

2021. ápr. 15. 16:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!