Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány egyezése lehet Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány egyezése lehet Tinderen egy nőnek, és miért nem tud azokból egyet választani?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy még a legjobb nőknek is több párjuk alakul ki, mint a legjobb férfiaknak, és konkrétan arra jó az app, hogy a nők válogathatnak. De miért gondolják túl?

Ha nő lennék, nem lennék fent tovább 1 hétnél.

2021. ápr. 14. 19:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
30%

#9: Sehol sem írta a kérdező, hogy azzal használja ki, hogy vele nem szexelnek. Lol.

Azt írta, hogy aki csak olyat választ, hogy megdugja, az vállalja érte a felelősséget.

2021. ápr. 14. 20:03
 12/46 anonim ***** válasza:
88%
Nem tinderezek, más társkeresőn voltam fent. Az a baj hogy minden ilyen oldal tele van a hozzátok hasonló párkapcsolati analfabétákkal. Nem, a párkapcsolat nem olyan, mintha egy polcon válogatnánk. Hiába okés valaki, ha nem illünk össze, nem egyeznek a céljaink, terveink, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett és ez csak huzmosabb ismerkedés után derül ki. Én nagyon sok jóképű pasit is simán elutasítottam, mert láttam a képén/adatlapján hogy egyszerűen nem passzolunk. Volt akivel pár levélváltás után láttam ezt. A rám író emberek nagy része eleve kuka volt, abból a párból meg az volt a gond, hogy nem illettünk össze. Hát ez van. Párt találni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Az,hogy a szénakazal mérete mekkora, lényegtelen, sőt. Minél nagyobb a kazal, annál nehezebben találod meg a tűt.
2021. ápr. 14. 20:03
 13/46 anonim ***** válasza:
20%

"Nem, a párkapcsolat nem olyan, mintha egy polcon válogatnánk."

A párkapcsolat nem. A társkeresés igen.

"Hiába okés valaki, ha nem illünk össze, nem egyeznek a céljaink, terveink, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett és ez csak huzmosabb ismerkedés után derül ki."

Ezzel mondjuk pont azt írtad le, hogy olyan, mint egy polcon válogatni, csak van hozzá próbaidő is.

"Minél nagyobb a kazal, annál nehezebben találod meg a tűt."

Minél nagyobb a kazal, annál több benne a tű és annál nagyobb lehetőséged van megtalálni a tűt.

Ne hazudjuk már azt, hogy 2 pasiból könnyebb megfelelőt találni, mint 1000-ből.

2021. ápr. 14. 20:06
 14/46 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet előre tudni, hogy olyan lesz e. Sok "rendes" fiúról hullik le azbálarc, miután megkapta, amit akart. És sok "alfának" nagyobb szíve van, mint nektek együtt véve. A nőkre akarjátok kenni, de valójában ti vagytok a legfelszínesebbek. Csak a látszat alapján ítéltek. Az, hogy örültök más kárának, tökéletesen bizonyítja, hogy alkalmatlanok vagytok párkapcsolatra.
2021. ápr. 14. 20:07
 15/46 anonim ***** válasza:
25%

#14: Ez oda vissza igaz ám. Sok normális nő nagyon nem az, elég körülnézni ezen az oldalon. Ráadásul, itt a nők ugyanúgy a felszín alapján ítélnek. Nem véletlenül jön mindkét nemtől lenéző válasz, amikor pl. a jól kinéző kapcsolatok kerülnek szóba.

Más kárának meg pont ugyanúgy örülnek az itteni nők is.

2021. ápr. 14. 20:10
 16/46 A kérdező kommentje:
10: csak nem értem, attól, hogy kárörvendek, miért is bántam volna vele rosszul? A kettőnek nincs köze egymáshoz. Nyilván ha engem választ mégis, akkor közlöm vele, hogy de hülye voltál az előző kapcsolatodban, csak mondjuk nem az első randim teszem. A káröröm velünk élő dolog, ne mondd már, hogy életedben sose mondtad senkire, hogy "így járt".
 17/46 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a pasiknak több matchük lehet azok alapján, amennyien írnak.. :D

4 hónap alatt 100 körüli match, beszélni kb hússzal lehetett. Végül azok is eltűntek.

18/46 anonim ***** válasza:
92%
Oh, itt a legdurvább srác arra verte, hogy az excsaja, aki elhagyta egy pénzesebb fószerért beteg gyerekük született. Én komolyan nem értem az emberek hova dobják az emberi méltóságukat, és miért?
2021. ápr. 14. 20:12
 19/46 anonim ***** válasza:
93%
Milyen szerencsés hölgy, még az előző kapcsolata miatt is letolnád, hát te igazi főnyeremény vagy. 😂
2021. ápr. 14. 20:13
 20/46 anonim ***** válasza:
91%

#13 Nem olyan. Nem próbaidő van, hanem ismerkedés. Az ismerkedés pedig időigényes dolog, a tizedik ilyen után ha sikertelen besokallsz és abbahagyod a fenébe.

Nem azt állítottam, hogy kettőből könnyebb megfelelőt taláni mint 1000-ből, de amikor rám írt vagy 30-40 pasi három hónap alatt és annak a 98%-a kuka volt számomra, úgy elment a kedvem az egésztől, hogy nem is vagyok már fent. Inkább maradok egyedül.

Én arról beszélek hogy ha a férfiak is komolyan vennék a társkeresést és nem írnának rá olyan nőkre akivel amúgy eszük ágában sincs ismerkedni, csak bepróbálkoztak, akkor könnyebb volna ismerkedni. Ott van, hogy komoly kapcsolatot keresek, de rám írnak a nős pasik, rám írnak a 15 évvel fiatalabbak. Mindenki csak dugni akar, én meg kereshetek kapcsolatot. Igazából a látszat többség ellenére, csak nagyon kevesen akartak kapcsolatot és ebből még kevesebben voltak erre alkalmasak is. Ott meg már az volt, hogy nem illettünk össze, ez van.

2021. ápr. 14. 20:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!