Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány egyezése lehet Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány egyezése lehet Tinderen egy nőnek, és miért nem tud azokból egyet választani?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy még a legjobb nőknek is több párjuk alakul ki, mint a legjobb férfiaknak, és konkrétan arra jó az app, hogy a nők válogathatnak. De miért gondolják túl?

Ha nő lennék, nem lennék fent tovább 1 hétnél.

2021. ápr. 14. 19:38
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
44%

#18: Nők is tolják ugyanezt. Csak, valahogy az nem szúrja a szemeteket.

Na, de ismét lett egy kérdés, ahol a válaszok több, mint a fele nem a kérdésre válaszol, csak a férfiak egy részét szidja. Ez, azért pont a fordítottját mondja el, mint amit páran közölni szeretnének...

2021. ápr. 14. 20:13
 22/46 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj kérdező, hogy ez abhisztis kisgyerek magatartás nem korlátozódik a tárkeresésre. Ott is gáz, de a kapcsolaton velül még rosszabb. Ha a barátnőd nem a kedvencedet főzi, akkor annak is örülsz, ha elvágja a kezét. Ha elviszi a kocsidat bevásárolni, akkor meg annak, hogy megbirságolták. Ilyen emberrel nem lehet kapcsolatot ápolni.
2021. ápr. 14. 20:15
 23/46 A kérdező kommentje:

22: az már nem káröm, kissé el vagy tévedve, a káröröm azokkal szemben alakul ki, akikre valamiért neheztelünk, ha szerető embert kárörömölsz, akkor tényleg bajok vannak

tegyem hozzá hogy szűkített káröröm, mikor valaki saját döntéséből fakadóan lép rosszul? A kézelvágás baleset, a megbírságolás pech. Ne kötözködj, ha nem is ugyanarról beszélünk.

2021. ápr. 14. 20:18
 24/46 anonim ***** válasza:
22%

"Nem próbaidő van, hanem ismerkedés. Az ismerkedés pedig időigényes dolog, a tizedik ilyen után ha sikertelen besokallsz és abbahagyod a fenébe."

Öhm... De, az ugyanúgy próbaidő. Az, hogy neked nem tetszik rá a szó meg pár snowflake-nek, az más dolog.

Az ismerkedés alapja meg nem túl időigényes. Pár nap alatt már elég sokat le lehet szűrni. Mármint, ha az embernek 70 felett van az iq-ja. A többihez meg elég pár randi.

"Nem azt állítottam, hogy kettőből könnyebb megfelelőt taláni mint 1000-ből, de amikor rám írt vagy 30-40 pasi három hónap alatt és annak a 98%-a kuka volt számomra, úgy elment a kedvem az egésztől, hogy nem is vagyok már fent. Inkább maradok egyedül."

Ez mondjuk nem csak azokról a pasikról, hanem rólad is elmond valamit. Ők nem találtak társat és te sem.

Ha meg nem azt mondod, hogy kettőből könnyebb megfelelőt találni, akkor meg az előtte lévő hozzászólásodban a szénás példával miért pont erre céloztál?

"Én arról beszélek hogy ha a férfiak is komolyan vennék a társkeresést és nem írnának rá olyan nőkre akivel amúgy eszük ágában sincs ismerkedni, csak bepróbálkoztak, akkor könnyebb volna ismerkedni."

Miért, a nők mivel veszik komolyabban? Hogy képtelenek normálisan megfogalmazni az igényeiket? Hogy irreálisak az elvárásaik? Hogy fotosoppolt képeket tolnak fel? Mindkét nemnél pont ugyanannyi a selejtes. Csak, a férfiak a nőket szidják ezért, a nők meg a férfiakat. Valahogy, a felelősséget senki sem vállalja, hogy esetleg ő is nagyon elszúr valamit...

"Mindenki csak dugni akar, én meg kereshetek kapcsolatot."

Igazából ez az a mondat, aminél kiderül, hogy egy nő hogy áll a kapcsolatokhoz. Ha szerinte minden férfi csak dugni akar, akkor hihetetlenül minimális időt fordított a keresésre vagy nagyon felszínes.

"Igazából a látszat többség ellenére, csak nagyon kevesen akartak kapcsolatot és ebből még kevesebben voltak erre alkalmasak is."

Ez egyébként pont ugyanúgy igaz ám a nőkre is. Durva, hogy itt naponta leírjátok, hogy mennyire selejtes férfiak vannak... Mit gondoltok, a női oldal bármivel is jobb? Olyan csajok találtak már be engem is, hogy borzasztó. Ne gondoljátok, hogy a nők közül többen alkalmasak kapcsolatra.

2021. ápr. 14. 20:19
 25/46 anonim ***** válasza:
27%

Férfi hozzászólások: 0%.

Női hozzászólások: Felpontozva.

Ez tökéletesen elmond mindent a dologról.

2021. ápr. 14. 20:20
 26/46 anonim ***** válasza:
82%
Te azon toporzékolsz, hogy a csaj nem úgy döntött, ahogy szerinted kellett volna. Ugyanezt a kapcsolatban is csinálnád vele, mert nem őt szereted, csak saját magadat.
2021. ápr. 14. 20:21
 27/46 anonim ***** válasza:
88%

"Az ismerkedés alapja meg nem túl időigényes. Pár nap alatt már elég sokat le lehet szűrni. Mármint, ha az embernek 70 felett van az iq-ja. A többihez meg elég pár randi."

Így már érthető miért van ennyi elborult kapcsolat.

2021. ápr. 14. 20:28
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologban tudok igazat adni a háromkupicásnak: hogy tényleg sok a szutyok nő is. De ahogy egy komoly kapcsolatot kereső férfiként az nem vígasz, hogy a többi lókötő mellett kisebb az érvényesülési esélyed, úgy egy komoly kapcsolatot kereső nőnek sem vígasz, hogy a többi nőtárs húzza le a renoméját.
2021. ápr. 14. 20:32
 29/46 A kérdező kommentje:
26: amúgy átérzem a helyzetét, nekem is az kellett, akit nem kaptam meg, és az nem kellett, akit megkaphattam volna
2021. ápr. 14. 20:34
 30/46 anonim ***** válasza:
27%

"Így már érthető miért van ennyi elborult kapcsolat."

Igen, érthető. Amikor 100-ból 1 olyan embert választ sok nő, akkor nem igazán értem a problémázást.

2021. ápr. 14. 20:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!