Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány egyezése lehet Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány egyezése lehet Tinderen egy nőnek, és miért nem tud azokból egyet választani?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy még a legjobb nőknek is több párjuk alakul ki, mint a legjobb férfiaknak, és konkrétan arra jó az app, hogy a nők válogathatnak. De miért gondolják túl?

Ha nő lennék, nem lennék fent tovább 1 hétnél.

2021. ápr. 14. 19:38
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
73%
Vagy amikor a férfi az első kissé csinosabb nőt leakasztja utána meg les mint hal a szatyorba, hogy miért ennyire problémás.
2021. ápr. 14. 20:54
 32/46 A kérdező kommentje:
31: 3 évig voltam mérgező kapcsolatban, és akkor sem én szakítottam, pedig pokollá tette az életem
2021. ápr. 14. 20:56
 33/46 anonim ***** válasza:
45%

"Vagy amikor a férfi az első kissé csinosabb nőt leakasztja utána meg les mint hal a szatyorba, hogy miért ennyire problémás."

Gondolom, a válaszod fel lesz pontozva. De, ha én leírom, hogy amikor a nő leakasztja a legjobb kinézetű pasit, aztán csodálkozik, hogy az csak szexet akar, az le lesz...

2021. ápr. 14. 20:58
 34/46 anonim ***** válasza:
85%
Azt hiszitek, hogy vannak a vak is látja hogy buta gonosz alfa és a vak is látja hogy kedves rendes jófiú típusú egyedek. A valóság meg nem ez.
2021. ápr. 14. 21:08
 35/46 A kérdező kommentje:
34: az alfát azért írtam mert az illető pont az volt
2021. ápr. 14. 21:09
 36/46 anonim ***** válasza:

" nő leakasztja a legjobb kinézetű pasit, aztán csodálkozik, hogy az csak szexet akar, az le lesz..."

Ugyan! Azt fel sem veszi senki! Egységesen csóvál mindenki, hogy mégis mit vártál?! Ott az a megdöbbentő, ha kiderül, hogy emberileg is tök normális.

2021. ápr. 14. 21:13
 37/46 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, velem az összes közepes/rosszabb kinézetű pasi úgy bánt már ismerkedéskor, mint egy darab sz.arral, a legtöbb kifejezetten nőgyűlölő volt.

Megint csak érdekes, hogy a párom - aki számomra gyönyörködnivaló kinézetű -rohadtul nem csak szexet akart tőlem soha, és 8 éve boldog vagyok vele.

Húha srácok, lehet, hogy nem a külsőtől függ, ki milyen ember, és semmi alantasság nincs abban, ha valaki neki tetsző párt akar? Lehet, hogy a béna kinézetű pasiknak nincs semmi általános érvényű előnyük? Forradalmi felfedezés lenne. :)

2021. ápr. 14. 21:16
 38/46 anonim ***** válasza:
81%

Tesóm úgyanígy járt, csak ott házasságig ment a dolog! Azért választott egy átlagos, apukás férjet, mert hogy ő meg fogja becsülni egy életen át. 2 gyerek után a férje megcsalta.

Most egy nagyon vozó párja van, és úgy a tenyerén hordozza a két gyerekével, mint a férje soha. (mondjuk nagyon sokan odavoltak érte, és amikor felszabadult, akkor szinte ostromolták újra)

2021. ápr. 14. 21:24
 39/46 VincentLaw ***** válasza:

"Én arról beszélek hogy ha a férfiak is komolyan vennék a társkeresést és nem írnának rá olyan nőkre akivel amúgy eszük ágában sincs ismerkedni, csak bepróbálkoztak, akkor könnyebb volna ismerkedni."

Kapásból tudok a környezetemben 4 olyan srácot (magamat is beleértve), aki kapcsolatot keresne, nem csak dugást, de mind úgy járunk folyamatosan, hogy szökőévente jön egy válasz. És most matchekről beszélek. Összességében ismerkedésig sem jut el a dolog, és azt vettem észre, hogy egyre rosszabb ebből a szempontból a helyzet. Régebben azért kicsit kommunikatívabbak voltak a nők.

2021. ápr. 15. 09:34
 40/46 A kérdező kommentje:
39: na, itt a lényeg, szóval ha a nő nem akar beszélgetni, akkor kapcsoljon szét, és annyi, neki is egyszerűbb, hogy 50 match helyett csak 12 van, ami még mindig sok
2021. ápr. 15. 09:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!