Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
Amit írtam, abban nem sérül semmilyen jog, csak korlátozva van a szexualitás, valamint a nők ösztönözve vannak a monogám párkapcsolatra.
Ez így még mindig sokkal jobb, mint egy patriarchális rendszer. Szerintem még a maguknak a nőknek is jobb lenne, mivel így képesek lennének érezni a "szikrát" halandó emberek iránt is.
Embereket deportálnál, és kényszerítenél szexre, családokat szakítanál szét, majd azt állítod nem sérülne semmilyen jog???
#63 Igen! A hozzád hasonló beteg agyú emberek haljanak ki szaporodás nélkül és csak az szaporodjon akinek esze van és legalább átlagosan néz ki. Ennyi.
Amit te idehánytál, egy beteg ember kényszerképzete.
Ja, én házas voltam, elváltam, egyedülálló anya vagyok, nekem is egyedülállósági adót kellene fizetnem amellett, hogy egyedül nevelek egy gyereket? Azzigen.
Figyelj, lassan írom, hogy megértsd: A párkapcsolat nem jár alanyi jogon. És teljesen szabad akaratból jön létre. Most is egyedül vagyok és inkább halok meg egyedül, minthogy egy hozzád hasonló beteg embert az ágyamba engedjek.
"Ja, én házas voltam, elváltam, egyedülálló anya vagyok, nekem is egyedülállósági adót kellene fizetnem amellett, hogy egyedül nevelek egy gyereket?"
Nem, a kérdező szerint tilos lett volna elválnod, KÖTELEZŐ lenne "szolgáltatást" nyújtanod az Uradnak.
És még képes leírni, hogy nem sérülnének jogok... :D
A monogámia kikényszerítése törvényileg lehetetlenség.
Ha nőket importálunk Afrikából, akkor férfiakat is, szerintem úgy lenne igazságos.
Ha a férfiaknak adókedvezmény jár azért, mert nem nősülnek, akkor nem értem, hogy a nőknek miért kellene + adót fizetni? Ha egy előnytelen külsejű nőt nem vesz el egy férfi sem, azért őt büntetni kellene?
Milyen szexuális szolgáltatást kellene nyújtani a házasságban a feleknek egymásnak? Ezt hogy képzeled pontosan?
Elképzelem a bíróságot, ahol házas felek perelik egymást, hogy mi számít "szexuális szolgáltatásnak". :DDDD
Csak a konkrét aktus? Vagy orál is? Szexi képek küldése online? Milyen gyakorisággal?
Beperelhetném a házastársam, mert csak heti 1x akarja? Ha a házastársam szeretné az anált, kötelezhet rá?
Vicces lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!