Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 30 év fölött brutálisan leadnak az igényeikből ami a külsőt illeti?
30 alatti nőknél csak a jóképű férfiak játszanak. Ez egyértelmű, még egy 10/3-as csaj is 10/8-as pasikra utazik Tinderen.
Végeztem egy kísérletet. Egy 30 éves férfiról akit ismerek, a beleegyezésével lepontoztattam ugyanazt a fényképét (photofeeleren) először 30 alatti, másodjára 30 feletti nőkkel.
Az eredmény döbbenetes lett: 30 alatti nők 4,4-es pasinak tartották, míg afölöttiek 8,9-esnek! Ugyanazt a képet.
Azt nem tudom, hogy anyagiakban milyen elvárások változnak, de a külsőt tekintve biztos, hogy a nők 30 fölött leadják az igényeiket teljesen?
na ezért nem szabad a statisztikát laikusoknak végezni
30 alatti csoport része 16 éves kislány is, csodálkozol, hogy 30-as fickót nem tart vonzónak? Míg fölfelé nézve, 50 fölötti korosztály már nem használ ilyen buta alkalmazást, mint photofeeler, így a 30-40-es nők, akikhez korban illis is a barátod, szavaztak rá
:D
Jelentkezz a Központi Statisztikai Hivatalhoz, mert egyszerűen egy Mester vagy!
Brilliáns logikáddal lerántottad a leplet, a nagy titokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!