Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 20-30 éves nők, akiknek régóta nincs párjuk, ugyanúgy válogatnak, mint a többi nő és a korban hozzájuk illő férfiak csak kb. 5 %-a tetszik nekik igazán? Mármint hiába nincs párjuk régóta és nagyon akarnak, az igényeikből nem adnak lejjebb?
Én voltam évekig egyedül huszonévesen, egy zátonyra futott kapcsolat után, és még csak jobban és jobban válogattam. Akinek erre akár egy szava is volt, az még durvábban lett elküldve. :)
Szerintem ne is próbálkozz ezzel, nem fogják lejjebb adni úgysem.
# 2
Miért kellett volna összejönni velük, ha minden téren alulmúlták még a legalapabb elvárásokat is? :D Ráadásul a legtöbb igazi f.aszkalap stílusban próbálkozott, pláne ezek a nőkre haragos incel alkatok.
Nekem most lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak. És nem, hogy lejjebb nem fogok adni az igényeimből, sőt.
Nem vagyok hajlandó még 1x ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint az előző kapcsolatomban.
Úgyhogy ha valaki már az elején olyan dolgokkal áll elő, amiket nem tudok tolerálni, akkor nem is fogom megpróbálni.
Persze félreértés ne essék, nincsenek nagyratörő vágyaim, igényeim.
A külsőre ez ugyanúgy igaz. Nem várom a herceget fehér lovon, nincs ideálom.
De ha nem fog meg, nincs meg a kémia, akkor csak azért nem fogok vele próbálkozni, mert rendes és aranyos.
Inkább akkor egy ideig még egyedül maradok, aztán majdcsak jön valaki, ahogy az előző is jött, amikor nem vártam.
"Tehát durva elküldés ahelyett, hogy talán összejött volna az illetővel."
Miért jött volna össze vele, ha nem felelt meg neki? Nem minden kapcsolatfüggő...
20-30 kozott meg boven porognek az FK-n.
Az online tarskeresokon a nok 50%-at a 40-43 eves korosztaly teszi ki. Na, ott mar nincs valogatas. Father Karma elkezdi tenni a dolgat :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!