Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már így?
Úgy érzem, hogy sose fogom megtalálni azt a férfit, akivel el tudom képzelni az életem, és akivel sikerül is leélnem. Annyira elszomorít ez, borzalmasan érzem magam, hogy nem fogom megtalálni a társam, sose fogom megtudni milyen valakivel összeköltözni, összeházasodni, és évekig ugyanúgy imádni egymást, mint az elején..
És oké, ismerkedjek, de mégis hol? Hol találok olyan férfit, aki őszinte, hűséges, szeret, velem akarja eltolteni a szabadidejét, velem tervezi a jövőjét, megbecsül, és elfogad, támogat mindenben?
Kérlek segítsetek, mert teljesen elveszettnek érzem magam.
Nem kötelező de ha valaki azt látja hogy 20 évesen 9 kapcsolatod volt ,azt fogják gondolni könnyűvérű vagy.
Közben nem biztos , mert lehet csak rossz emberekbe futottál bele.
Próbálj meg kicsit jobban szűrni a jelöltek között, hogy egy megfelelő párt tudj találni akivel hosszabb távra tudsz tervezni.
Nyugodj meg,te is meg fogod találni a számodra tökéletes férfit csak próbálj objektíven választani, és ne csak a szívedre hallgass :)
Inkább csak rosszul választok, nem vagyok a híve a kalandoknak.. :/
Köszönöm szépen!😊 Megpróbálok még jobban figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!