Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, hogy nagyon tudtad volna szeretni, aki nem lehet a tiéd?
Rossz időben, rossz helyen találkoztatok, ezért nem téged választott.
Ha összejött volna a dolog, most mindent megtennél érte ...
Érezted már, hogy egy valakit tudtál volna úgy szeretni, mint senki mást?
Érdemes így tovább keresni, ha senki nem érhet a nyomába?
Jelenleg is ilyen helyzetben vagyok, 2 éve, ráadásul elég szoros a viszonyunk, csak nem úgy, ahogy én szeretném.
Érdemes tovább keresni, de nehezen fog bárki is lekötni igazán. Nem azért, mert nem érnek a nyomába, hanem azért, mert belül eldöntöttük hogy nem ér senki a nyomában. Szóval ezzel meg kell küzdeni, el kell fogadni hogy igenis másban is meglehet AZ a valami, és tudatosítani kell, hogy az sem tökéletes, aki után sóvárogsz, csak nem akarod látni a buktatóit,mert idealizálod.
hogy ezt a gyakorlatban hogyan kell kivitelezni? nem tudom, de azt tudom, hogy beragadni ebbe nem jó, 2 éve szinte nincs életem, és ez nem a másik hibája.
Igen, volt olyan, akit nagyon tudtam volna. Máshogy döntött, és ez így van jól, még ha néha fájt is. Már nem fáj, és már nem is "mi lett volna, ha".
Egy életünk van a tudomány mai állása szerint, azt nem szeretném búslakodva tölteni amiatt, akivel nem egymást kerestük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!