Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konzervatív gondolkodású,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív gondolkodású, házasságban, gyerekvállalásban hívő klasszikus nők! Hányan vállalnátok be poligráfos fMRI-s hazugságvizsgálatot, ha cserébe klasszikus férfi udvarolna nektek klasszikus módon és hercegnőnek érezhetnétek magatokat?

Figyelt kérdés

Fordított esetben én vállalnám, hiszen két idegen ember azt hazudik, amit akar és messziről jött ember azt mond, amit akar.

Nincs ellenemre klasszikus férfiként viselkedni, mindig hányingerem volt a mai feslett világtól, viszont sajnos be kell látni, hogy egyre több nő is belecsúszott a 21. századi fertőbe.

Én pedig nem szeretnék az az "elbaszott Lord Byron" lenni, akin lehet röhögni a barátnőkkel a hátam mögött: [link]

Ahogy azt sem, hogy 4 év házasság után derüljön ki, hogy van egy gyereke. Vagy 8 év után és a második gyerek után, hogy fent volt a rosszlányokon 18 évesen, de "csak pár hónapig és nagyon megbánta".

Ezekről szeretnék megbizonyosodni.

2021. ápr. 1. 08:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak így mennék bele mint a 11-es. Nem azért mert anyagias vagyok, hanem met így lehet megvalósítani manapség a hagyományos családmodellt. Szívesen csinálnám, de normális színvonalon, mert semmi értelme úgy otthon lenni, hogy közben nyomorgunk és alap dolgok nem jutnak a gyereknek. Így luxus.
2021. ápr. 1. 11:48
 22/34 A kérdező kommentje:

#15: A gyerek jövője a halálom utánra be lenne biztosítva és a te jövőd is abban az esetben, ha nem te rúgod fel a házasság rád eső részét.

De te nem lennél alkalmas anyának, hiszen a gyerekeidet is csak eszközként használnád a saját boldogulásod érdekében és egy elmérgesedett kapcsolatban villámhárítónak, hogy lelki sérültek legyenek.

Pont az ilyen esetek elkerülése végett szeretnék biztosra menni, hiszen ezzel egyből kiszűrhetném azokat a nőket, akiket nem tartok alkalmasnak, hogy elköteleződjenek mellettem évtizedekre.

#17: Végre valaki, aki érti az álláspontomat. Így is olyan világot élünk, ahol a hazug, csaló emberek vannak mindig mindenhol lépéselőnyben amíg le nem buknak (és nagyon sokan nem buknak le), illetve annyira elanyagiasodott a világ, hogy ma már a legbukástól sem kell tartaniuk, mert nem bélyegzik meg őket egy életre. Fújnak rá kicsit, aztán úgysem tudnak rájuk haragudni életük végéig felkiáltással minden úgy megy mint régen és még a csaló, hazug lesz felháborodva, ha később esetleg gyanakszanak rá.

Ez sokszor már tinikorban elkezdődik, amikor rajtakapod a gyereket valamin és utána még ő van megsértődve, hogy ellenőrizgeted. És utána egyre rosszabb lesz. A párod fel fogja használni ellened az "önálló, független ember vagyok, nem vagyok a tulajdonod" kártyát, miközben neked eszed ágában sem lett volna ellenőrizni, ha nem bukik le, hogy az exével találkozik miközben neked azt hazudja, hogy a barátnőjével kávézik.

És erre most kár mondani, hogy férfiak között is vannak hazugok, akik lebuknak aztán felháborodnak, ha a féltékeny asszony ellenőrizgeti őket, mert egyrészt ez nem az a téma, másrészt olyan azért ritkábban fordul elő, hogy a nő tartja el a férfit és a férfi szüli a gyereket.

#18: A nagyapád idejében azért nem ilyen volt a közerkölcs és a nők többsége szűzen ment férjhez.

A személyiség pedig egy erkölcstelen világban sajnos sérül. Nagyapád idejében Vajna Tímeát nyilvánosan meglincselik, nem pedig példaképként szolgál rengeteg tinilánynak és a luxusfeleségeknél visszafogottabb műsorok sem kerülhettek volna képernyőre. Szomorú, ha nem látod, hogy mennyire kifordult magából a világ.

A férfiak nem a kuplerájban keresnek feleséget, hanem úgy van már nagyon sok vele, hogy lemondott arról, hogy valaha talál rendes lányt és inkább alkalmazkodik az erkorcsosult világhoz. Így célzottan olyan nőket keres, aki könnyen kapható, hiszen a "nem olyan lány vagyok" nőkkel lehet a legnagyobbat koppanni. Aki egyből adja magát, ott legalább azzal vigasztalódik, hogy legalább volt egy jó szex.

Ahogy a nők sem férjet keresnek a gettóbűnözők között, hanem a társadalmi erkölcs ezen részéről nem akarnak lemondani, szeretnek naiv áldozat szerepet magukra ölteni gyengébbik nemükből kifolyólag, hogy őket csúnyán átverték, mert szépeket mondtak nekik meg leígérték a csillagokat és ők annyira szerelmesek lettek és tudják, hogy nem lenne szabad, de akkor is elgyengülnek már attól, amikor rájuk ír egy szivecskét.

Régen ezzel nem volt probléma, mert 18-20 éves korától ki-ki a saját habitusától függően élt aktív nemi életet a PÁRJÁVAL, most meg a nők is vagy pár hetes kapcsolatokba sodródnak, vagy szexkapcsolatot tartanak fenn, vagy egyedül szenvednek.

Ha véletlenül olyan emberek sodródtak egymás mellé, akik amúgy jól megvoltak, csak a libidójuk nem passzolt össze, akkor megoldották. Az asszonyt a postás meg a szerelő kezelgette, vagy ha a férfinek volt magasabb a libidója, akkor eljárt bordélyokba.

#19: Összemosod a két világ negatívumait. Régen ezek azért fordulhattak elő, mert nem volt tolerancia, elfogadás és olyan beteg hiedelmek tartották magukat, hogy a nő alacsonyabbrendű meg neki nem muszáj élveznie a szexet meg az ura számára mindig rendelkezésre kell állnia.

De erre nem az lett volna a válasz, hogy mindent felrúgunk, azt is, ami jó, ami összetartotta a társadalmat és egy ősközösség-szerű állatias világot alkotunk szabadrablással, az erkölcstelenség, bűnözés és gerinctelenség fetisizálásával és pátoszra emelésével, ahol a két nemet egymás ellen hergelik.

2021. ápr. 1. 11:51
 23/34 anonim ***** válasza:
98%
Jézusom 😂 na jó ez most már biztos hogy csak valami bolondok napi vicc.
2021. ápr. 1. 11:56
 24/34 anonim ***** válasza:
6%
Aki nem menne bele egy hazugság vizsgálóba az rejteget valamit, vagy egyáltalán nem önmagát adja .
2021. ápr. 1. 13:03
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

#22 A #15-s vagyok. Ebben az esetben akkor szívesen belemennék egy erre alkalmas párral, mind a hazugságvizsgálóba, mind az otthonmaradásba.

Természetesen nem veled, mert azt szerencsére mindketten megállapítottuk, hogy nem egymást keressük.

Sok sikert a továbbiakban!

2021. ápr. 1. 14:03
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

24 nincs ilyen összefüggés. Azért nem mennék bele, mert semmi értelme. Nem hazudok, vagy adok elő egy másik embert ismerkedés elején és lévén életemben összesen egy férfival voltam együtt, rejtegetnem sincs mit. Egyszerűen, egy olyan emberrel, mint a kérdező, nekem nem lenne közös utam. Ha valaki már a kezdeti bizalmat se képes megadni és abból egy erősebb bizalmi kapcsolatot kiépíteni, mint bárki más, akkor nehéz elhinni, hogy ez a mániás félelem attól, hogy bántják, nem tér majd vissza a kapcsolatba. Akkor meg minek bizonyítsak bármit és hányszor kéne bizonyítanom?

Szerintem nem egészséges amit a kérdező csinál, de még csak nem is célravezető. Hol biztosíték az bármire, hogy én most mit gondolok, vagy eddig mit tettem. 10-20 év alatt a jellem megdöbbentően meg tud változni, arról nem is beszélve, hogy egy kapcsolat ezer okból tönkre mehet. Nem kell ahhoz megcsalás. De tovább megyek, rengeteg olyan ember van, aki az első megcsalás előtt el se tudta volna magáról képzelni, hogy valaha megteszi.

"A gyerek jövője a halálom utánra be lenne biztosítva és a te jövőd is abban az esetben, ha nem te rúgod fel a házasság rád eső részét."

Ugyan nem nekem írtad, de tipikusan az ami miatt nem mennék bele. Tehát ha én akarok válni, szerinted menjek a pucér hátsómmal (ami egyrészt hála az égnek egy házasság esetében nem így működik, másrészt a gyerek szempontjából se lenne szerencsés). Ha már nem jó a kapcsolat, sokkal nehezebb úgy kilépni, ha nincs egy háttértőkéd, biztos megélhetésed, vagy egy saját lakásod. Mert úgy, ha évek óta nem dolgoztál, esetleg nincs is rendes munkatapasztalatod a szakmádban és van 3 gyereked, hiszen ha fő állású anya vagy miért ne lenne, akkor erősen meg van kötve a kezed. Gyakorlatilag dönthetsz, hogy maradsz és szenvedsz, vagy a létbizonytalanságot választod, adott esetben a gyerekeidet elveszítve, hiszen neked semmid nincs.

Láttam ilyet ismerősi körben. A házasságuk fabatkát nem ért, a férj alig leplezve csalta az asszonyt, ő meg kénytelen volt maradni, mert 30 éve nem dolgozott a szakmájában, a férje ügyvédi irodájában végzet napi pár óra papírmunkát (tehát a válással még ezt a munkát is bukta volna) és a férj kijelentette, hogy ha a nő menni akar, ő küzdeni fog a gyerekekért és valószínűleg nyerni is fog.

Egész másképp alakult volna a történet, ha a nőnek normális munkája van.

2021. ápr. 1. 15:23
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek jövője a halálom utánra be lenne biztosítva és a te jövőd is abban az esetben, ha nem te rúgod fel a házasság rád eső részét."

Ez nagyon megnyugtató lenne. Végülis váláskor az emberek teljes egyetértésben osztozkodnak, nincs vita vagy veszekedés. Hagyjuk már. Egy nő hacsak nincs jelentős magánvagyona NEM teheti meg, hogy otthon marad. 10-15 évig ülsz otthon fakanállal a kezedben, kivág a férjed és mehetsz el kb takarítónak. 0 tapasztalat, 0 megtakarítás, 0 fejlődés. Ne csináljátok ezt, ne szolgáltassátok ki magatokat és ne egyetek meg semmilyen mézesmadzagot. Amikor nagy a szerelem kva könnyű ígérgetni. Ilyen alkukat meg maximum egy olajmágnásnak lehet pofája írkálni, mint amit a kérdező egy lakás felmutatásával akar elérni. Vicc az egész kérdés.

2021. ápr. 1. 15:46
 28/34 anonim ***** válasza:
Mekkora bohóc :D Na a stand-up is megvolt mára... Még a könnyem is kicsordult
2021. ápr. 1. 16:22
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

#27 Mondjuk én úgy értettem a “biztosítva lesz” részt, hogy nyilván van róla szerződés, amit megfelelően alapos több ügyvéddel íratott.

Ami mondjuk számomra nagyon unszimpatikus, hogy a kérdező a felesége cselekedeteitől teszi függővé hogy a gyerekei milyen életszínvonalon fognak élni és mennyire lesznek boldogok. Ráadásul már most ellenségként kezeli a jövőbeli feleségét és nem társként, akivel együtt lehet dolgozni.

De ezért mondtam, hogy valaki mással akár írnék is ilyen szerződést, kellően átgondolt és mindkét oldalról jól védhető módon, ahol egyik fél sincsen nagyon kiszolgáltatva a másik kényének-kedvének.

2021. ápr. 1. 16:31
 30/34 A kérdező kommentje:

#26: "Ha valaki már a kezdeti bizalmat se képes megadni és abból egy erősebb bizalmi kapcsolatot kiépíteni, mint bárki más"

Sokan manapság szeretik összemosni a bizalmat a vakhittel. A bizalom pont olyanokból épül ki a KEZDETEKBEN, amikor még egyik fél sem ismeri egymást, hogy gesztusokat teszünk a másik felé. De ha már az elején titkolózva megyünk bele a kapcsolatba, akkor tényleg ne csodálkozz, ha az lesz a vége, amit most leírsz, hogy mániás féltékenység meg paranoia minden apróságnál.

Akivel hosszútávra és komolyan tervezünk, abban bízni szeretnénk.

"10-20 év alatt a jellem megdöbbentően meg tud változni, arról nem is beszélve, hogy egy kapcsolat ezer okból tönkre mehet."

Így van. Ezért kell megismerni a másikat. Erre pedig az a legjobb, ha a kezdetek-kezdetén őszinte válaszokat kapok és nem taktikázik és azt mondja, amit hallani akarok. Arra már lehet építeni egy kapcsolatot. Mert ott ha változnak a dolgok is békében válunk szét egymástól, hiszen a sarokpontokban megegyezik a véleményünk.

"rengeteg olyan ember van, aki az első megcsalás előtt el se tudta volna magáról képzelni, hogy valaha megteszi."

Azért annak hosszú előzménye volt és általában nem megfelelő kommunikáció mindkét fél részéről.

"Ha már nem jó a kapcsolat, sokkal nehezebb úgy kilépni, ha nincs egy háttértőkéd, biztos megélhetésed, vagy egy saját lakásod."

Pontosan ezért kell olyan emberrel összekötni az életedet, akivel el tudod magad képzelni 10-20-30 év múlva is.

"A házasságuk fabatkát nem ért, a férj alig leplezve csalta az asszonyt, ő meg kénytelen volt maradni, mert 30 éve nem dolgozott a szakmájában"

Ebben az esetben a férj rúgta fel a házasság rá eső részét a megcsalással.

"Végülis váláskor az emberek teljes egyetértésben osztozkodnak, nincs vita vagy veszekedés. Hagyjuk már."

Pontosan azért van, mert nem vetik egymást alá precíz hazugságvizsgáló módszereknek.

Legtöbbször mindkét fél taktikázik, de már az elég egy kisiklásra ítélt házassághoz, ha az egyik fél sumákol.

#29: "Ami mondjuk számomra nagyon unszimpatikus, hogy a kérdező a felesége cselekedeteitől teszi függővé hogy a gyerekei milyen életszínvonalon fognak élni és mennyire lesznek boldogok."

Épp ellenkezőleg. A gyerekeim nem tehetnek róla, hogy egy olyan nő szülte meg őket, aki pár év múlva lelépett egy izmos, kigyúrt tetovált rosszfiúval, mert meghülyült teljesen, tehát nekik ne attól függjön a jövőjük, hogy az asszony elperelheti-e tőlem a gyereket (mert a magyar törvények hajlamosak a nőnek ítélni, a gyerek pedig könnyen manipulálható még a rosszra, ami hosszútávon nem jó neki, ha anyától több csokit kap, későn feküdhet le és nézhet korhatáros meséket, akkor őt fogja választani).

A gyerektartás meg a patkánykodás melegágya szokott lenni. Amikor a nő kevesli a pénzt, mert ő a sajátját elkölti pillára meg műkörömre meg póthajra meg szolira meg felesleges ruhadarabokra, aztán boci szemekkel panaszkodik, hogy a szemét férj csak x összeget ad, de bizony meg fogja fellebbezni, mert annyiból nem lehet egy gyereket tisztességesen eltartani, aztán persze mindenki helyesel, mert annyiból tényleg nem lehet. Eddig el sem lenne szabad jutni, mert csak a gyerek szenvedi el a két felnőtt cívódását.

"De ezért mondtam, hogy valaki mással akár írnék is ilyen szerződést, kellően átgondolt és mindkét oldalról jól védhető módon, ahol egyik fél sincsen nagyon kiszolgáltatva a másik kényének-kedvének."

Velem is lehet. Amennyiben én hibáztam, teljes kompenzációt kapnál a kiesett évekre. Én ennyire biztosra megyek a kapcsolatot illetően.

De ha már előre arra tervezel, hogy 5-10 év múlva alamuszi módon robbantod a kapcsolatot, vagy csak úgy döntesz, hogy lelépsz egy másik férfivel, mert eljött a nagy szerelem, akkor az legyen akkora nagy szerelem, amiért feláldozol mindent, amit én tettem bele a házasságba.

2021. ápr. 1. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!