Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Konzervatív gondolkodású,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív gondolkodású, házasságban, gyerekvállalásban hívő klasszikus nők! Hányan vállalnátok be poligráfos fMRI-s hazugságvizsgálatot, ha cserébe klasszikus férfi udvarolna nektek klasszikus módon és hercegnőnek érezhetnétek magatokat?

Figyelt kérdés

Fordított esetben én vállalnám, hiszen két idegen ember azt hazudik, amit akar és messziről jött ember azt mond, amit akar.

Nincs ellenemre klasszikus férfiként viselkedni, mindig hányingerem volt a mai feslett világtól, viszont sajnos be kell látni, hogy egyre több nő is belecsúszott a 21. századi fertőbe.

Én pedig nem szeretnék az az "elbaszott Lord Byron" lenni, akin lehet röhögni a barátnőkkel a hátam mögött: [link]

Ahogy azt sem, hogy 4 év házasság után derüljön ki, hogy van egy gyereke. Vagy 8 év után és a második gyerek után, hogy fent volt a rosszlányokon 18 évesen, de "csak pár hónapig és nagyon megbánta".

Ezekről szeretnék megbizonyosodni.

2021. ápr. 1. 08:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%

#Én amúgy szívesen bevállalom a vizsgálatot, csak nem akarnék olyannal kapcsolatot, aki ennyire kontrollmániás és sértődékeny, mint amennyire téged képzellek a hozzászólásod alapján.

Illetve én tradicionális kapcsolatba (ahol nem dolgozok, hanem otthon vagyok) csak úgy mennék bele, hogyha a mindenkori kereseted fele az én számlámra érkezik és később is válás/halálozás után annyi életjáradékom lesz, amiből fel tudom nevelni a gyerekeinket jó színvonalon.

De sajnos ezt nagyon kevés férfi engedheti meg magának.

2021. ápr. 1. 10:21
 12/34 A kérdező kommentje:

#11: Látom, valamit nagyon félreértettél. Nem béranyát keresek, se nem olyat, akinek áldozatot jelent az otthonlét.

Olyat, akinek minden álma, hogy ilyen élete legyen. Nem a tipikus karrierista, opportunista gondolkodású nőt, aki még akár a saját szüzességét vagy tiszta múltját is árucikként kezeli.

2021. ápr. 1. 10:43
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
Pont az ennyire paranoidokat szokták jól beszívatni, mert annyira rágörcsölnek. Mint mikor egy alapból féltékeny nő egy nőcsábászhoz megy feleségül annyira vicces. Pont azt vonzod be amitől tartasz. Majd rájössz nemsoká'. ;)
2021. ápr. 1. 10:51
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

A konzervatív gondolkodás, a hagyományok tisztelete nem feltételezi azonban azt hogy elfogadjunk a másiktól megalázó gestapo módszereket, szerintem itt te vagy aki valamit félreértelmez.

Ilyen ember nem klasszikus, hanem frusztrált, aki segítségre szorul.

2021. ápr. 1. 10:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

#12 Nem is béranyának gondoltam magam, szívesen lennék otthon, de azt gondolom, hogy egy anyának azt kell szem előtt tartania, hogy mi a legjobb a gyerekeinek, minden körülmények között.

Azért, hogy én 10-15 évig a tökéletes álom életet éljem, nem szeretném, ha a gyerekeim nem járhatnának egyetemre, ha ezt szeretnék, vagy nem mehetnének nyaralni vagy nem tudnának 2-3 nyelven megtanulni gimnázium végére. Hanem ha meghal a párom, akkor mindezekről lemondva kéne élnünk.

A nővérem anyósa pl. sose dolgozott a gyerekek születése után, mivel a férjének volt akkora vagyona, hogy a halála után is kényelmesen megéltek volna, akkor is, ha 10-20 év kihagyással megy vissza dolgozni vagy nem megy vissza dolgozni.

Valószínűleg a nővéremnek sem kell visszamennie dolgozni, mert megörökölték az apósától ezt a vagyont. De szerintem ezt egy normál fizetésből nem lehet megugrani.

2021. ápr. 1. 10:57
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Pont a mai naphoz illő kérdés 😂😂😂😂

A hideg ráz tőled. Tényleg ugyanazt a stílt hozod mint Alekosz, modoros, a butaságát pátoszos körmondatokkal leplezni próbáló, érzéketlen, robotszerű, se íze se bűze lény, aki még elnyomó és szexista is de ezt úgy csomagolod be mintha tisztelet lenne.

Hát sok sikert...

2021. ápr. 1. 11:10
 17/34 anonim ***** válasza:
12%

A kérdező arra gondol, hogy támasztanak felé olyan elvárásokat, amiket megugrik, amennyiben az ő elvárásai is teljesülnek. Gyakori az, hogy a promóban az szerepel, hogy a partner bekamuzza magát pontosan olyannak, amilyet a másik keres, hiszen el akarja adni magát. Aztán idővel vagy nem sikerül állítani magán vagy terhessé válik ez számára vagy potyognak ki szép sorban a csontvázak a szekrényből egy kettő tíz hónap vagy év múlva.

Érteni kéne, hogy nem babra megy a játék, hanem ezek emberéletek. Ha a hapsi nem akar exqrvát kategorikusan, akkor nem akar jövőre vagy tíz év múlva sem. Ha a csaj nem akar olyat aki prostizott, akkor nem akar sem jövőre sem tíz év múlva. Mindenkinél vannak kizáró tényezők vagy kívánatosak ami alapján válogat és ehhez joga van, legyen nő vagy férfi. Ha a másik ügyeskedik, akkor ne már az legyen a gané, akit átvernek.

2021. ápr. 1. 11:19
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztességen és becsületen alapuló kapcsolatot szeretnék, mint nagyszüleink idejében."

No most, nagyapámnak ilyen módszer eszébe sem jutott volna, amivel nagyanyámat így megalázza. Hogy eleve azt feltételezi, hogy biztosan hazudik. Lealacsonyító, eleve bizalmatlan, párkapcsolatra alkalmatlan magatartás. Valahol sérült személyiségről árulkodik.

Az "udvarlási" szakasz, vagy mondhatjuk együttjárásnak is, azért van, hogy a másikat jobban megismerjük. Nem kell egyből fejest ugrani a házasságba. Sok minden kiderül a másikról, ahogy beszél, ahogy viselkedik, ami érdekli, urambocsá amilyen értékrendű a családja is. Nekem nem volt ebből problémám, hogy kiderült, hogy a barátom megdöngette ellőttem a fél várost vagy van eltitkolt gyereke. Mert eleve olyan környezetben ismerkedtünk meg, illetve korábban is már ismertük egymást barátként mielőtt összejöttünk volna. Aztán volt, akivel 2-3 év után kiderült, hogy jobb is, ha nem házasodunk össze, szóval ez sem garancia az életreszóló kapcsolatra. De olyannal eleve nem jöttem össze, akivel kezdettől fogva valami nem stimmel (másképp gondolkodunk, más az értékrend, más a felfogás az életről stb.)

Az a baj, hogy sokszor azt veszem észre, hogy a férfiak feleséget keresnek a kuplerájban. De mondhatom fordítva is, a nők meg férjet keresnek a gettós bűnözők között, aztán csodálkoznak, hogyha nem úgy működik, ahogy eltervezték.

A másik meg: makulátlan ember nincs. Te sem vagy az, hiába szeretnél annak tűnni. Az emberek változnak, fejlődnek. Párom sem hibátlan, de nem is ez számít, hanem hogy a hibáiból tanulva most már sokkal érettebben gondolkodjon és belássa, ha valamiben tévedett vagy hülye volt.

2021. ápr. 1. 11:21
 19/34 anonim ***** válasza:
98%

Úgy bírom, mikor a "nagyszüleink" aranykora a téma. Mindkét nagypapám alkoholista volt. Az egyik verte a feleségét és krvázott. A másik elherdálta a pénzt és részegen gyakorlatilag rendszeresen megerőszakolta öreganyámat, hiszen ő a férje, akkor dugja meg, mikor akarja. Mindkét nagymamám dolgozott is, részben ennek köszönhetően tudtak elválni.

Egyrészt ennyit a "csodás" házasságokról, másrészt, szerintem felelőtlen, aki komoly saját háttértőke nélkül otthon marad anyának. Mert amikor tönkre megy a kapcsolat és válás lesz, vagy a férj lerokkan, munkaképtelen lesz, esetleg meghal, akkor az asszonynak nyúlnia kell valamihez. Mert aki 10-20 évre kiesik a munkaerőpiacról, azért nem fognak egymást taposva, jobbnál jobb ajánlatokkal versengni a munkáltatók.

2021. ápr. 1. 11:39
 20/34 anonim ***** válasza:
97%

Pedig nem irt hulyeseget a 11-es, ha nincs a nonek bevetele, igenis koteles vagy ot (es a gyerekeiteket) bebiztositani arra az esetre, ha veled barmi tortenne.

Az a ferfi aki ezzel nem ert egyet, azzal kar a csaladalapitasrol beszelni, mert felelotlen.

2021. ápr. 1. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!