Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.
Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?
52 Látatlanban megítéli, hogy mennyit keres és mire mennyit költ. Ez fantasztikus ..... én elhiszem vannak ilyen esetek is, de kb semmit nem tudni róla és igy megítélni? Láthatások meghatározott idoben történnek, most hogy egyedül el albérletben akkor sem random jönnek el hozzá, 120-130 km ről nem lehet szaladgàlni.
Ha nem valasztom őt, egyedül maradok. Nincs màs jelentkezőm, csak olyan aki pl dohányzik ami nálam kizáró ok, vagy külseje eléggé taszít.
És akkor majd láthatásokon be lesz zsúfolva a 3 gyerek is a lakásodba? Minden ünnep (karácsony, húsvét kb.) erről fog szólni. A nyári szünidő fele is. Átgondoltad ezt?
És akkor ezek még csak a pillanatnyi kényelmetlenségek.
(Csak még egy, aztán tényleg befejezem: Ő volt eddig hozzád a leginkább odaadó, stb...stb... De tudod - bármily hidegen hangzik is - ez bizony kereslet/kínálat kérdése is.
Hozzám eddigi életemben a leginkább odaadó, figyelmes, türelmes, önzetlen tudod, ki volt? Egy kétgyerekes özvegy pasi. Én voltam 27, ő pedig 37. Annyi, hogy neki volt egy szép nagy háza is. Így utólag azt mondom, szerencsére, de a gyerekeivel első látásra nem szimpatizáltunk egymással. Volt pár próbálkozás, de aztán kiszálltam a dologból szerencsére, a mai napig áldom érte az eszemet. )
A döntés amúgy a tied, az életét mindenki úgy cseszi el, ahogy akarja. Ha rám hallgatsz, közös gyereketek ne legyen. De többen jól írták itt, ilyen "partit" 10 év múlva is találsz simán.
62 Mosf Covid van így igen akkor nálam lenne megoldva, az az egy nap belefér. De alapesetben ha nincs Covid közös programokat szoktak csinálni, és nem a lakásban ülni.A nyári szünetet nem nála töltik, a nyarakat végigdolgozza olyankor az ő munkájában csúcs szezon van.
Rendben, hogy kereslet kínálat , de hányjam el magam egy cigis pasitól inkább csak mert ő épp gyermektelen ? Olyan nehéz ez így.
Probaltma én már korábban olyannal kapcsolatot erőltetni, hogy “ jaj mert olyan rendes “ de külsôleg nem vonzott , adtam esélyt de életem legnagyobb hibája volt.....
Tényleg nemtudom mitévő legyek.
52# vagyok
Te 26 én a duplája. Sok mindent láttam mar életem során. Nem akarok neked rosszat, de már annyi storyt hallottam. Ha nem törődik a gyerekeivel az is baj, mert ha lesz közös azzal sem fog törődni. Ha pedig a gyerekei lesznek fontosabbak, akkor te húzod a rövidebbet.
Még olyan fiatal vagy és ne haragudj, de naív és vak is. Te még sok mindent nem tapasztaltál meg és pont ettől szeretnénk megóvni téged.
Én azért mertem leírni a jövőt, mert előre vetíthető. Az, hogy te ezt nem akarod látni, az a te bajod. De amit az egyik válaszoló le is írt, lehet még te fogod kisegíteni hónap végén.
3 gyerek, te felfogod mennyibe kerül? Szerinted mennyi ideje, pénze, energiája fog rád maradni?
A hajamat tépném, ha lányom lenne és ezzel állítana haza. És tényleg ne vedd bántásnak.
64. Azt is elolvastad amikor Leirtma nem hemzsegnek a normális férfi jelöltek, vagy cigisek vagy kulsoleg elég rosszak.
A pénz terén már leirtam, hogy nem érdekel. Én nem vagyok goldigger, ha gyermektelen lenne és 28 éves akkor sem érdekelne az anyagi helyzete. Dolgozik , van keresete amiből megél, ennyi.
Az egyedüllettel mi a baj?
Külsőleg ennyire valogatos vagy?
Adok neked egy bolcsesseget, ami nagy igazság!
"Szép tálból jól lakni, nem lehet"
A cigit értem. Én is okádok tőle. A kedves párom (most már ferjem) letette értem... - Nyiss a világ felé...és ne egy olyannal, akinek kolonc lóg a nyakán.
Tényleg jobb egy ilyennel mint egyedül? Ha nem hallgatsz ránk, akkor legalabb egy dolgot tegyel meg! NE engedd, hogy lakcímkártyaval is odaregisztráljon. De gondolom, ez is falrahányt borsó.
Persze...ha felmerult benned a kiirt kérdés...akkor te magad is erzed, hogy gáz van, és talan maradt még egy csepp eszed a rozsaszin ködtől, de félek ez kevés lesz ahhoz, hogy jó dontest hozz.
Akkor ne költöztesd oda magadhoz. Járjatok össze, de maradjon meg a magánterülete mindkettőtöknek. A gyerekeit rendezze a saját portáján (vagyis a bérelt lakásán). Anyagilag legyetek függetlenek.
Ebből maximum ennyit lehet kihozni, szerintem.
67. Nem vagyok válogatós de ha valaki egyszerűen nem vonz akkor nemtudom magamra erőltetni.
Nem szeretek egyedül lenni most ki az aki szeret magányosan élni hogy hozzá se szol senki?
A gyerekek miatt vagyok bizonytalan, a lakás tulajdonjogát vagy mást nem adnám senkinek sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!