Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már olyan, hogy egy nem különösen szép nőbe beleszerettetek az intelligenciája és a humora miatt és vonzónak találtátok?
Nem nagyon láttam még ilyen nőt.
Mármint intelligens meg humora is van??
Soha.
Volt egy lány, aki nagyon nem jött be külsőre. Tényleg, szegény nem volt szép. Viszont, elkezdett megfogni a személyisége. Nagyon okos volt, mindenről elég bő véleményt tudott mondani. Érzékeny volt és úgy tűnt, hogy a szex is passzolni fog. Elkezdtem megkedvelni és nyitott is lettem felé.
Aztán, egyszer csak összetört és kiderült, hogy lelkileg full szétesett. Szóval, nem lett semmi több utána már.
#9: Nem, nincs nagyon sok intelligens és humoros nő. Rettentően kevés van, de tényleg. A lányok már kiskorukban úgy szocializálódnak, hogy szimplán a külsejük miatt már bírják őket. Már általánosban kialakul, hogy a lányoknak keveset kell tenniük az ismerkedésért, mert körülugrálják őket a srácok.
Persze, felszínesen vannak szórakoztató nők, de tényleg, igazán intelligens és humoros nőből nagyon, de nagyon kevés van. És az ilyen nők akárhogy is néznek ki, rengeteg jelentkező van rájuk, mert tényleg ritkák. Erre a nem szép lányra is sorban álltak a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!