Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 3 gyerekes férfi... én aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.

Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?

2021. márc. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:

20 A gyerekeivel beszél, rendszeresen, az exxel nem. Nem pici gyerekek már , szóval maguk is eltudják mondani a dolgokat gondolom. Ilyesmi amiket írtál, nem szokott történni, hogy hétköznap elhozná vagy ő tanulna velük. Ennyire nem laknak közel, hogy ez megoldható lenne de amikor idő engedi elhozza őket mindig!

Igazából a saját gyerek témán nem gondolkodtam, ez még nem aktuális nálam.

2021. márc. 23. 11:18
 22/77 anonim ***** válasza:
100%
Az en paromnak csak egy gyereke van, szeretem a kisfiut, az apjaba szerelmes vagyok de sokszor a hajam tepem. Az ex sem a legjobban all a dolgokhoz. Ha visszamehetnek egy evvel ezelottre, atgondolnam legalabb ezerszer, merlegelnek, hogy akarom e, illetve meg fogja e erni a jovoben, plane hogy en szeretnek hazasodni es szulni is. Javaslom sorakoztass fel te is erveket, ellenerveket, mashogy nem megy.
2021. márc. 23. 11:42
 23/77 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van, 1 fiú és 1 lány .

Ha el akarják rontani az életünket akkor az egyik legbiztonságosabb módja hogy huszonévesen 3 gyerekes párt választanak maguknak

2021. márc. 23. 12:03
 24/77 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van és 26 évesen ezt nem kellene bevállalnom. Csak annyira jó pasi, hogy hihetetlen és nagyon jól kijövünk egymással.
2021. márc. 23. 12:18
 25/77 anonim ***** válasza:
86%

Nézd kérdező, szerintem ne tedd ezt magaddal.

Belebonyolódsz, beleszeretsz, aztán nem fogsz tudni objektyven dönteni és benneragadsz egy olyan helyzetben, amit nem tudsz irányítani.

Vegyük csak a gyerek támát gorcső alá, hogy legyen egy könnyen azonosítható, elemezhető szempont.

Miképp lehetne felelősen kapcsolatot kezdeni, ha még nem is lkáttad őket? honnan tudod mivel jár, kijönnél-e velük, milyen rengeteg probléma merülhet fel?!

hovatovább ott a saját gyermek kérdése, ha sosem akarsz majd, mert bejönne a gyerekmentes élet, akkor hatalmas teher lesz, hogy mégis minde lépésedet egyeztetni kell az ő gyerkeks életével és bármikor beüthet olyan helyzet, asmi felülírja az övéket, sőt, ha anyaságra sem vágysz majd, teher lesz az is, hogy róluk gondoskodj, hiszen elkerülhetetlen közös jövő mellett, hogy az életed részei leszenk.

aztán ott a másik helyzet, hogy ideővel majd mégiscsak akarsz. megszülöd neki a NEGYEDIKET!. Sosem lesz az első, nem lesz közös, új, friss élmény a terhességed, a szülés, a gyerkeneveleés, ha imádni is fogja és tökéletes apa lenne sem élheted átz együtt sosem vele , amikor elolvad, mert elsőzör megy, mondja a nevét, először lett apa belőle. Lehet nem tenne különbséget és elhiszem, hogy uyganúgy imádná őt is, de nem lenne jó mégis valakivel ezt együtt, elsőként átélni?

Tehát bárhogy is döntesz, nem tudsz belőle jól kijönni, mert vagy gyermektelenen életre vágyva kényszerűleg mégis anya lesz belőled időről időre, vagy akár állandóra ha úgy alakul, vagy pedig az anyaként és többedik gyrekként szorultok majd időről időre háttérbe, ha úgy hozza az élet és nem lesz semmilyen olyan élmény a gyerkeválallásodban, amit már ne élt volna át, legalább háromszor.

26 éves vagy, ne akard magadnak ezt, köszönj el és gyászold meg a lehetőséget. Fogsz találni olyat, akivel ugyanúgy klappolsz, akivel nagyon jól kijössz, aki él-hal érted, aki a csillagokat is lehozza neked és aki melletted válik majd apává, vagy aki veled él együtt boldogtalan gyerekmentes életet és mindenben kizárólag te/ti lesztek neki az elsők.

Akkor majd nagyon hálás leszel azért, hoögy megadtad a lehetőséget magadnak, hogy atlálkozhass vele és nem áldoztad be a fiatalságodat valakiért, aki méár mindezeket átélte valaki mással.

2021. márc. 23. 12:38
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
A "jó pasi" ehhez nem elég. Ennél sokkal több kell hosszútávon egy kapcsolathoz. 3 gyerek és egy jó pasi az egyik oldalon, 26 év+ fiatalság/szabadság a másik oldalon. Számomra nem is kérdés, hogy melyiket választanám.
2021. márc. 23. 12:41
 27/77 A kérdező kommentje:
De ha nem vonzana annyira nem érdekelne de soha az eletben nem volt és lehet Nemis lesz ilyen jó pasim.
2021. márc. 23. 12:55
 28/77 anonim ***** válasza:
37%

26 éves vagy, elcseszel rá 4-5 évet aztán már 30 felett még kevesebb esélyed lesz "jó pasira".

A másik meg, hogy nekem nem lenne elég hogy annyit tud nyújtani hogy "jó pasi". Esetleg ha mellé tényleg dúsgazdag (tehát nem csak egy jól kereső alkalmazott) akkor kalandnak belefér, de komolyan hosszútávon nem.

2021. márc. 23. 13:17
 29/77 A kérdező kommentje:
28. Dehogy, egyáltalán nem dúsgazdag , de nem is kell a pénze mert én magamat eltartom, dolgozok.
2021. márc. 23. 13:23
 30/77 anonim ***** válasza:
Ha 30 év alatti vagy és közelebb a 20 hoz akkor nem. Miért ? Mert valami nem oké
2021. márc. 23. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!