Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 3 gyerekes férfi... én aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.

Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?

2021. márc. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
40 Nehéz ez nagyon, nem sokkal idősebb mint én azért. Nem öreg.
2021. márc. 23. 15:36
 42/77 anonim ***** válasza:
100%

11# vagyok:

Én exem már 6 éve ment szét amikor mi összejöttünk. Mindig sajnáltatta magát, meg felmentette magát hogy ő nem hibás...nem beszélt ex-szel (csak minimálisat), azt mondta a gyerekeket kisajátitotta a volt felesége és nem engedi el őket...sorolhatnám! Aztan mikor lett gyerekunk bebizonyosodott hogy nem is érdekli egyik gyereke se; egy csomó mindent titkolt a múltból, hogy anno másik nő miatt hagyta ott a családot és mindig voltak nőügyei. Mikor gyerekeink lettek később már beszelgettem a volt feleséggel és hát sokminden kiderült a múltból...nőügyek miatt mhelyi kirúgas stb. Mellettem is folyamatosan nőzött. De elég jelnek kellett volna lennie hogy nem érdeklik a saját gyerekei. A mieinkkel is dettó ufyanez lett, a sors ismételte önmagát

2021. márc. 23. 15:55
 43/77 anonim ***** válasza:
77%
Nornális, gyermektelen Nő nem kezd gyerekes pasival, - Gondolj bele abba, hogy nektek így milyen jövőtök lenne? Onnantól kezdve, a másik 3 kölyökre, megy a pasi ideje, energiája pénze...én ebből nem kérnék.
2021. márc. 23. 19:01
 44/77 anonim ***** válasza:

"Akkor is szomorú lennél ha egy rendes kedves ember aki nagyon jól bánik vele?"

De találhatsz még ilyet, gyermektelent is. Nem vagy lekésve semmiről. Jól írta itt több ember, borzasztóan meg fogod bánni.

Sosem lesztek csak TI, még ha messze laknak is most a gyerekei, mindig képben lesznek. Szerinted (értem én, hogy kicsi a lakásod, 1,5 szoba), de hogy fog lezajlani egy karácsony például? Olyankor az ünnep kb. felében az elvált szülők gyerekei a másik szülővel vannak.

És akkor nézzél előre 10-15 évre. Oké, felnőnek, de valószínűleg gyerekeik is lesznek, akik a pasi unokái lesznek. Ha normális, akkor irántuk sem lesz közömbös.

Ennek nem lesz vége azzal, hogy a gyerekei felnőnek és leválnak.

Higgyél nekem (meg itt többeknek).

2021. márc. 24. 11:46
 45/77 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt írtad, hogy Neked 1,5 szobás lakásod van, ahol nem is férnétek el mindannyian. (Most nem is ez a lényeg, hogy elférnétek-e a gyerekeivel együtt).

De: Jól értem, akkor Nálad laktok/szándékoztok lakni a pasival?

Tehát nincs lakása, nincs háza?

(Ne haragudj, hogy vulgáris vagyok, de akkor az egy szál faxán kívül ő mit tesz ebbe bele?)

Jaj, leányzó, de megmosnám a fejedet.

2021. márc. 24. 11:51
 46/77 A kérdező kommentje:
45 Albérletben él, mert a lakását a gyerekeinek hagyta ott. Két év alatt pedig egy új lakást venni ,àtlagos keresettel lehetetlen. Ha úgy alakul igen , nàlam laknánk kézenfekvőbb mint, albérletre kidobálni a pénzt. Nekem meg a hazai pálya előnye.
2021. márc. 24. 11:55
 47/77 A kérdező kommentje:
44 Sajnos nincs ilyen gyermektelenben legalábbis olyanban akinek én kellek.... mert azért ez is fontos. A fiatalabb, gyermektelen férfiak nem akarnak elköteleződni, hanem csak összejárni szexelni kb...nekem ez nagyon nem pálya. És azthittem ez csak nàlam van így, de az összes tőlem szebb akár modell külsejű barátnőm is erre panaszkodik....
2021. márc. 24. 11:59
 48/77 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy, ha ebbe belemész. Ahogy a 45 os irja, f...án kivul mit tesz ebbe bele? 3 gyerek után fizeti a gyerektartast....ha lesz gyereketek, az a te gyerekedtől veszi majd el a pénzt....alkalmazkodnod is kell majd hozzajuk, meg az elozo feleseghez. Nornalis no nem kezd ilyennel
2021. márc. 24. 11:59
 49/77 A kérdező kommentje:

48 Mivel a házat otthagyta megegyezés szerint, gyerektartást így kevesebbet fizet. De én magamat eltartom nincs ehhez gondom.

A 47 -esben leírtam mi a gond a velem korú gyermektelen férfiakkal.

2021. márc. 24. 12:03
 50/77 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. márc. 24. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!