Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.
Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?
Az életed ebben a korban a szórakozásról kellene szóljon, nem pedig a "jövendőbeli párod" 3 gyerekéről. Udvarlás, randi, szerelem, kedveskedések oda-vissza.
Tudod, hogy fog ez kinézni hamarosan? Pár hét múlva beköltözik hozzád, mert az milyen jó lesz. A fizetése egy része megy vissza a gyerekeihez, ami marad, azt magára költi. Hétvégék a gyerekekkel, úgy fogsz könyörögni neki, hogy rád is áldozzon az idejéből. Kifogások mindig lesznek, elkezdtek vitatkozni, majd veszekedni, mert mindig csak a régi családja lesz az első. Folyamatosan frusztrált leszel amikor megcsörren a telefonja és a vonal végén valamelyik gyereke kér valamit. Már megint elrontották a programodat, amit gondosan elterveztél.
Azon veszed észre magad, hogy kiírsz újra egy kérdést, hogy a párod alig töròdik veled, nem kedveskedik már, nem mentek sehová...
Kell ez neked 26 évesen?
52. A legtöbb korombeli semmi komolyat nem akar, összejaras vagy szexkapcsolat .... ez nekem nem elég. És tényleg a kb modell alkatu baratnoim is ezt tapasztalják ma már nem akarnak elköteleződni összekoltozni stb a férfiak.
Akkor legyek inkább egyedül fiatal nő létemre?
54 Anyagilag független vagyok nem szorulok rá, szerencsés helyzet ez igaz. De ha nem 3 gyerekes lenne hanem gyermektelen akkor is azt mondanám neki minek fizessen albérletet ha lenne hol laknia. Az albérlet csak a tulaj zsebét tömi így meg az a pénz megmaradna neki.
A gyerekeket nem ismerem most sem még ez a része még aggaszt
Értelek én, de nagyon nagyon meg fogod szívni. 1 gyerek ok, de 3?
Ne menj fejjel a falnak! De én is úgy látom, hogy ezt már eldöntötted. Lelked rajta.
26 eves vagy!!!! 26!!!!
Ilyen faszit 1 milliot talalsz később is, ha netán nem talalsz senkit magad melle tényleg (ezt mondjuk ketlem)
. Add meg magadnak az esélyt egy olyan ferfire, akinek nem log a kolonc a nyakán.
52 nagyon jol leirta.
Szexkapcsolatbol amugy alakulhat bármi. Ebből viszont csak az lesz amit 52 leirt. De ha te már eldontotted, (mert eldontotted ez tiszta sor) minek irkalsz ide??? Miert kered az okosabbak tanácsát?
Voltam ilyen helyzetben, ha gondolod irj privatot. En idoben kiszalltam....remeljuk te is leszel ilyen szerencses. Bar, ha egyszer odakoltozik, eselyed nem lesz kitenni, amikor majd bekovetkezik az amit az 52es nagyon jol osszefoglalt. Persze, ra is iratod majd a lakasodat, amit majd elveszitesz.
Igen, anyagilag fuggetlen vagy, (most még) de persze az osszes penze a kolykeire megy majd, meg toled is fog kerni.
58 Jól ismerem már ezt a dumát, és őszinte leszek, ezt utálom a legjobban, hogy “szexkapcsolatból bármi lehet”. Én elfogadom van akinek megfelel így, de nekem nem.
Nem kell rémeket látni, eszemben sincs a lakásomat ráíratni senkire sem! Azért mert szülői segítséggel van egy tehermentes lakàsom, és dolgozom nem vagyok milliomos nő, úgyhogy ha kérne sem tudnék neki adni.
Lehet úgy tűnhet én eldöntöttem, mert jó vele lenni, jól bánik velem és senki ( es ezt szó szerint értsd senki) nem volt még velem ilyen figyelmes, kedves és odaadó. Külsőleg is nagyon tetszik. Szóval nehéz ügy a racionális oldalt nézni amikor valakit tènyleg szeretünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!