Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.
Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?
Közelebb a 30 hoz
26ot betöltöttem. És nem direkt kezdtem ki vele sose gondoltam volna, hogy nekem egy ilyen “apuka” fog kelleni.
Arra is gondolj, hogy bármit, ismétlem, BÁRMIT hozhat az élet: Anyjuk meghalhat egy balesetben. Csak egy példa. Ti mondjuk ott vagytok vagy kettesben, vagy a közös gyereketekkel. Akkor hozzátok költöznek?
Vagy jön a kamaszkor, valamelyik összecirkuszol az anyjával, és mégiscsak az apjánál szeretne lakni.
Nem sorolom tovább, de ha egy gyereke lenne, akkor is beb@szhatna bármi, három gyerek mellett pedig háromszoros ennek a valószínűsége.
34 Akkor is szomorú lennél ha egy rendes kedves ember aki nagyon jól bánik vele? Mert azért nem csak a gyerekek az egyetlen tényező.
35 Nekem saját ( nem fogok hazudni, szülői segítséggel vásárolt ) lakásom de itt 3 gyerekkel nem férnénk el, másfél szoba az egész.
Igazából ismernem kellene a gyerekeket mert így végképp nemtudom , lehet ellenségesek lesznek lehet nem... elég messze élnek tőlünk.
Tipikus Murphy törvény, más nem tetszik csak ő, de vele meg ez a helyzet áll fenn.
38 A fiatalságom miatt vagyok ennyire jobb? Mert ő tényleg nagyon jó pasi, lehet elfogult vagyok de tényleg az.
Akit érdekel privatban mutathatok képet de azért nem mindenkinek küldök.
Kérdező, engem nem érdekel, hogy mennyire jó pasi. Ha férfiszépségversenyt nyerne, akkor is borzalmas választás neked. Mert fiatal vagy és gyerektelen.
Ha vele maradsz, akkor nyomtasd ki a hozzászólásokat és olvasd el 5-10 év múlva. A fejedet fogod a falba verni, hogy nem hallgattál a józan észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!