Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 3 gyerekes férfi... én aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.

Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?

2021. márc. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

Közelebb a 30 hoz

26ot betöltöttem. És nem direkt kezdtem ki vele sose gondoltam volna, hogy nekem egy ilyen “apuka” fog kelleni.

2021. márc. 23. 13:34
 32/77 anonim ***** válasza:
Hát ha meg csak nem is gazdag akkor aztán hagyd a francba.
2021. márc. 23. 13:41
 33/77 anonim ***** válasza:
100%
Arra számíts kérdező, hogy ha szakítani akarsz, akkor mindent meg fog tenni, meg fog ígérni, hogy ne tedd. Te főnyeremény vagy NEKI. Fiatal vagy és gyerektelen, nem kell rád költenie. 3 gyerekes férfiként még 1 ilyen esélye nem lesz, a legtöbb fiatal, gyerektelen önmagát eltartó nőnek ilyen kapcsolat -okkal- nem kell.
2021. márc. 23. 14:08
 34/77 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, ha az én lányom lennél, nagyon el lennék keseredve:((
2021. márc. 23. 14:34
 35/77 anonim ***** válasza:

Arra is gondolj, hogy bármit, ismétlem, BÁRMIT hozhat az élet: Anyjuk meghalhat egy balesetben. Csak egy példa. Ti mondjuk ott vagytok vagy kettesben, vagy a közös gyereketekkel. Akkor hozzátok költöznek?

Vagy jön a kamaszkor, valamelyik összecirkuszol az anyjával, és mégiscsak az apjánál szeretne lakni.

Nem sorolom tovább, de ha egy gyereke lenne, akkor is beb@szhatna bármi, három gyerek mellett pedig háromszoros ennek a valószínűsége.

2021. márc. 23. 14:37
 36/77 anonim ***** válasza:
35%
Hát, ha színaranyból lenne a pasinak, ékkövekkel kirakva, akkor sem.
2021. márc. 23. 14:38
 37/77 A kérdező kommentje:

34 Akkor is szomorú lennél ha egy rendes kedves ember aki nagyon jól bánik vele? Mert azért nem csak a gyerekek az egyetlen tényező.

35 Nekem saját ( nem fogok hazudni, szülői segítséggel vásárolt ) lakásom de itt 3 gyerekkel nem férnénk el, másfél szoba az egész.

Igazából ismernem kellene a gyerekeket mert így végképp nemtudom , lehet ellenségesek lesznek lehet nem... elég messze élnek tőlünk.

Tipikus Murphy törvény, más nem tetszik csak ő, de vele meg ez a helyzet áll fenn.

2021. márc. 23. 15:06
 38/77 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jól bánik veled, hiszen nagyon jó vagy neki. Ő semmit sem veszíthet ebben a kapcsolatban, te viszont rengeteget. Én is rettenetesen el lennék keseredve, ha a lányom így választana. Piszkosul meg fogod bánni 5-10 év múlva.
2021. márc. 23. 15:10
 39/77 A kérdező kommentje:

38 A fiatalságom miatt vagyok ennyire jobb? Mert ő tényleg nagyon jó pasi, lehet elfogult vagyok de tényleg az.

Akit érdekel privatban mutathatok képet de azért nem mindenkinek küldök.

2021. márc. 23. 15:22
 40/77 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, engem nem érdekel, hogy mennyire jó pasi. Ha férfiszépségversenyt nyerne, akkor is borzalmas választás neked. Mert fiatal vagy és gyerektelen.

Ha vele maradsz, akkor nyomtasd ki a hozzászólásokat és olvasd el 5-10 év múlva. A fejedet fogod a falba verni, hogy nem hallgattál a józan észre.

2021. márc. 23. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!