Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes férfi... én aki sose gondoltam volna beleszerettem, mit tegyek?
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?! Sosem kezdtem eddig gyerekes férfival de neki meg 3 is van, igaz nem ő neveli őket.
Hagyjam inkább vagy azért adjak esélyt?
11 De mi volt a gond ?
Az exxel nem beszél, nincsenek olyan viszonyban a gyerekeket meg még nem ismerem, amikor tudja elhozza őket tartja a kapcsolatot velük.
#12: neked még nem beszél róla, de örökké a gyerekei anyja marad, nem tudja kizárni az életéből. A gyerekei mindig fontosabbak lesznek, mint te. Ha a gyerekek nem fogadnak el téged, vagy te őket, akkor nem működhet. Gyereket veled már nem fog vállani, főleg 3 után. A pénze nagy része gyerektartásra megy.
Ezek az első buktatók. Jól gondold meg, hogy erre vágysz-e
Az szerintem semmiképpen nem jó, ha nem beszél az exével, akivel három(!!!) közös gyerket is vállaltak. gondolom akkor nem sikerült szépen lezárni, az meg sosem jó jel.
Nem hiszem, hogy eleve gond volna, ha valakinek gyerkei vannak. No de nem mindegy mekkorák, mert minden gondjuk vbajuk, ami az apjukra szakad, a jövőben téged is érintene, bármivel is járjon mindez. ha kicsik, hát nem tudom, én nem bírnék a nyakamba venni 3 kisgyekeret, de elhiszem, hogy van akinek menne. rengeteg öröm a szülőknek, azt elhiszem, de egy új kapcsolatban te ezt könnyedén nyűgnek élheted meg.
nem mindenki alakalmas arr, hogy tolerálja az ilyesmit, hisz benne van a paliban, hogy a jövőben minden program egyeztetésre szorul, hogy a gyerkek miatt akármikor fuccs lehet bármilyen tervnek, hogy háromfelé szakadni minden alkalommal, ünnepségen, ünnepen, szülinapkor, mindig mindenhol jelen lenni hiszen ha nincs jelen az apa, az megint csak nem jó jel).
Hovatovább az is benne van a pakliba, hogy alakulhat úgy, hogy nálatok köt ki mind a három, ha kicsi is rá az esély, vagy ha ez nem is következik be, bármikor dönthetenek úgy nagyobb korukban, hogy apával szeretnének élni.
Nem tudom te szeretnáél e gyerket, de lehet ő már nem, de igazság szerint valakinek a negyefdiket én már nem szülném meg, mert más az, ha egy háztartásban van négy, de két felé ott három , itt egy alapon, valaki mindig hátrébb lenne rangsorolbva, képtelenség, vagy nagyon kicsi eséllyel lehetséges logiisztikázni egy ilyet.
Szóval sokmindentől függ, attól mennyire vagy empatikus, toleráns, ha extrém módon is lehet még nagyon nehéz. ha akarnék még gyerket, nem vállalnám ezt a kapcsolatot, ahogy akkor sem, ha kicsik még, mert akkor a saccperkábé következő 15 év még javában róluk fog szólni, erre én nem lennék egy kapcsolatban felkészülve, de mondom, én tökéletesen ismerem a határaim és tudom, csak a gond lenne belőle, olyasmik, amik még most méfg eszembe se jutnak, ahogy neked sem.
Ilyenkor még egyszerűbb dönteni és bele sem mászni, érzelmileg elfogultan, belebonyolódva nyakig a szerelembe, már nem lehet racionális döntést hozni, így én megkímélném magam tőle, mert valószínűleg sírás lenne a vége és nekem is csak ez az egyetlen életem van.
Neked kell eldöntened, itt gyakorin mi nem tudjuk megmondani. Én nem akarnék gyerekes férfival összejönni 26 évesen, mert olyan párt szeretnék, akivel ezt az élményt először együtt éljük át, ha mindketten így döntenénk. 36 évesen lehet, másként gondolnám. És én nem szeretek idegen gyerekekkel foglalkozni, én nem akarnék más gyerekeihez és exéhez alkalmazkodni sem anyagiakban, sem időben, sem figyelemben, stb. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy számomra ideális kapcsolatban élhetnék egy gyerekes férfival. Lehet, önző vagyok, de nem akarok más családjával osztozkodni, meg mozaikcsaládot - kijutott belőle elég gyerekként. Talán más lenne, ha a férfi egyedül lenne a gyerekekkel, ergo tényleg lehetnénk rendesen egy család.
De! Ez én vagyok. Más pedig más. Látod, volt, aki írta, hogy neki ez megfelel, szereti más gyerekeit is, tud és akar alkalmazkodni. Én javaslom, hogy gondold végig, milyen előnyei és hátrányai lehetnek, illetve te mit vársz egy párkapcsolattól, és hogy azt így van-e esélyed megkapni.
Pont úgy gondolom mint 18.
Én is szerettem volna 3 gyereket, meg azt, hogy minden amiért megdolgozunk az az övék legyen. Ehhez egyforma elkötelezettség kell.
Nekem nem fért volna bele akármilyen szerelem van, 3 gyereke van mástól...
Az mondjuk gáz, ha az exével nem beszél, mert rengeteg, gyereket érintő kérdés szokott felmerülni, ezek szerint nem is érdeklik igazán a gyerekei? Két hetente elhozza őket, de ennyi? Betegségek, tovább tanulás, vagy csak simán, tanulás, iskolai problémák? Egy normális apa attól, hogy elválik, apa marad. Ha a gyerek beteg és anya már nem tud több szabit kivenni, neki kell. Ha a gyerek bukásra áll matekból, és erre ő alkalmasabb, akkor neki kell vele leülni. Ha a nagyobbacska gyereke át akar menni hozzá hét közben beszélgetni, nem fogja elküldeni.
Ez a három gyerek része az életének. Ha az exe kórházba kerül vagy ápolásra szorul, akkor ő lesz a gyerekekkel, ha pedig baleset éri és meghal, ő fogja nevelni a három gyereket.
Az különösen cuki hogy írod, téged nem érdekel a pénz, van saját kereseted. Szóval nem is szeretnél közös gyereket? Mert akkor már nem lesz mindegy, hogy három gyerekre fizet gyerektartást, vesz nekik dolgokat, látja őket vendégül rendszeresen.
Ne érts félre, én magam elvált anyaként kimondottan az elvált apukákat preferálom. De a hangsúly azon van, hogy nekem már van gyerekem, nem tervezek mással közöset.
Azt döntsd el, te hogy szeretnéd élni az életedet, mi a fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!