Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátnőt magamnak, lehet, hogy túl sok az "elvárásom"? Bővebben lent! 23/F
Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves és Egerben élek. Tavaly nyár óta vagyok szingli. Van pár olyan úgymond "álmom" amiket szeretnék, hogyha meglennének a barátnőmben. Ezek: Nagy puha lógó cicik nagy bimbóval. Hosszú - bőven váll alattig érő haj, vörös kizárva. Amikor velem fog találkozni akkor mindig csak titokzokniban legyen (télen csizmába vagy bakancsba nyilván ne). Romantikus legyen szeressen csókolózni sokszor és hosszú perceken keresztül. Ne mindig vagy egyáltalán ne sminkeljen. Ritkán legyen összefogva a haja. Kb ennyi. Ja és fiatalabb legyen tőlem vagy max velem 1idős.2021. márc. 22. 17:15
101/114 A kérdező kommentje:
Úristen... Ha valaki a külsőt nézi, akkor az már régen rossz és az amúgy is gyerek. Olyan meg nekem nem kell. A szépség belülről fakad. Amúgy meg honnan tudod?🤔 Sehonnan! Látatlanban elítélsz!
2021. aug. 21. 17:49
102/114 anonim válasza:
Azért, nem tudsz összejönni senkivel, mert qrvára életképtelen vagy és sok az elvárásod.
103/114 A kérdező kommentje:
Miért beszélsz így velem?🤔
2021. aug. 21. 19:59
104/114 anonim válasza:
"Ha valaki a külsőt nézi"
"Nagy puha logó cicik"
Akkor te mit is nézel?
105/114 A kérdező kommentje:
Külsőt és belsőt. A nagy puha lógó cici az nem nagyon látszik külső tényezőnek...
2021. aug. 21. 21:09
106/114 anonim válasza:
#103 Én csak válaszoltam, erre a kérdésedre: "Szóval miért nem tudok összejönni senkivel?🤔".
Ha, fáj az őszinteség, akkor ne kérdezz ilyet. 🤷
107/114 A kérdező kommentje:
Jólvan kötekedj mással...
2021. aug. 22. 15:30
108/114 anonim válasza:
Nem kötekszem, én csak őszintén válaszoltam a kérdésedre.
109/114 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy ez az ember létezik:D
110/114 anonim válasza:
Szerinted az, hogy valakinek milyen mellei vannak, az nem külső tényező? :DDDDD
Akkor már tudjuk, miért vagy egyedül. Mert komoly fogalomzavarokban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!