Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek túl sok az elvárásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl sok az elvárásom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy néha úgy érzem, túl sok dolgot várok el. Ahhoz, hogy tényleg jól érezzem magam egy kapcsolatban, nekem olyan pasi kéne, aki romantikus, hűséges, intelligens de minimum érdeklődő, emellett szereti néha elengedni magát, és lazítani, bulizni, hülyéskedni. Nagyon fontosnak tartom, hogy legyen minél több közös hobbink és közös érdeklődési körünk. Nagy hátrány, ha tényleg komolyan sportol bármit. A viszont előny, ha néha egy sétára, túrára, bicajozásra rá lehet venni.

Külsőre legyen ápolt, legyen valami stílusa, de azért ne úgy nézzen ki, mint a mostani "menő" pasik (bokacsörgető csőnadrág, kis konty stb), nézzen ki a neméhez méltóan. Ne legyen nagyon csúnya. Dohányzás abszolút kizáró ok. És még annyi, hogy nem a neten akarom megismerni, hanem valahogy élőben "egymásra találni" :D

Szerintetek sokat várok? Igazából annyi, hogy hozzám hasonló embert keresek. Tehát pl romantikus pasit szeretnék, de persze én is romantikus vagyok, stb stb, eszemben sincs viszonzás nélkül várni el mindezeket. Mégis... szerintetek sok?

20/L

2015. nov. 24. 16:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Rengeteg ilyen srác van, bármerre nèzel találsz egy ilyet.
2015. nov. 24. 16:14
 2/17 anonim ***** válasza:
56%

Eleve botorság egy kapcsolat keresésnek túl nagy elvárásokkal neki menni. Kizársz sok olyan potenciális partnert, aki lehet sokkal többet adna neked, mint a kis álom lovagod.

Egy ruházkodás, egy frizura, egy hobbi lehet nem jelent annyit, mint mondjuk amit lelki, érzelmi téren adni tud valaki, aki ezeknek az elvárásoknak nem felel meg.

2015. nov. 24. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
"Nagy hátrány, ha tényleg komolyan sportol bármit." Ez miért? Ha tényleg komolyan sportol, azaz nem divatmajmozik, hogy feszengjen itt-ott, akkor mi a baj vele? A sport kitartást, egyenességet, gerincet, és elhivatottságot ad. Ez annyira szörnyű?
2015. nov. 24. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok.
2015. nov. 24. 16:19
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez abszolut nem sok elvárás nálam is ez volt a minimum. Mondjuk mi társkeresőn találtunk egymásra gyorsan de nagyon pozitivan alakult minden és már lassan másfél éve.
2015. nov. 24. 16:20
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Rengeteg haverom van, aki ilyen, jómagamra is illik jó pár kritérium.

Szóval bízz a szerencsében, hogy legközelebb ilyen sráccal fuss össze, mert van belőlük bőven.

2015. nov. 24. 16:22
 7/17 anonim válasza:
Szerintem is van pár ilyen srác :) Rám a 90%-a illik :D Én is hasonló lányt keresek, kitartás, sok szerencsét :)
2015. nov. 24. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért vannak elvárások ám, de ebbe szerintem még én is beleillenék. :D Sokan vagyunk ilyenek, amit leírtál. Egyszer majd csak összefutsz valamelyikünkkel. :)
2015. nov. 24. 17:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg sok van, nagyon sok.
2015. nov. 24. 17:04
 10/17 A kérdező kommentje:

De jó :)

A sportra annyit, hogy nem önmagában azzal van a bajom, hogy sportol. Tök tisztelem azokat, akik komolyan vesznek egy sportot. Viszont az ilyen "sportember" haverjaimon azt látom, hogy rengeteg időt elvesz a dolog, és minden más csak a sport után jöhet. Az nem igazán jön be, hogy egy pasi néha épp ráérne velem lenni két edzés között :D

2015. nov. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!