Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sok az elvárásom?
Az a helyzet, hogy néha úgy érzem, túl sok dolgot várok el. Ahhoz, hogy tényleg jól érezzem magam egy kapcsolatban, nekem olyan pasi kéne, aki romantikus, hűséges, intelligens de minimum érdeklődő, emellett szereti néha elengedni magát, és lazítani, bulizni, hülyéskedni. Nagyon fontosnak tartom, hogy legyen minél több közös hobbink és közös érdeklődési körünk. Nagy hátrány, ha tényleg komolyan sportol bármit. A viszont előny, ha néha egy sétára, túrára, bicajozásra rá lehet venni.
Külsőre legyen ápolt, legyen valami stílusa, de azért ne úgy nézzen ki, mint a mostani "menő" pasik (bokacsörgető csőnadrág, kis konty stb), nézzen ki a neméhez méltóan. Ne legyen nagyon csúnya. Dohányzás abszolút kizáró ok. És még annyi, hogy nem a neten akarom megismerni, hanem valahogy élőben "egymásra találni" :D
Szerintetek sokat várok? Igazából annyi, hogy hozzám hasonló embert keresek. Tehát pl romantikus pasit szeretnék, de persze én is romantikus vagyok, stb stb, eszemben sincs viszonzás nélkül várni el mindezeket. Mégis... szerintetek sok?
20/L
ma 16:15
Tudom, de azért nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot, ahol nem tudunk egyszerűen mit csinálni együtt, mert teljesen más dolgokat szeretünk :D Persze, nem kell mindenben egyezni, az exem pl nem szeretett olvasni, én meg igen, nincs ezzel gond, de mégis... Azért kell valami közös, pl egy közös kedvenc zenekar, akinek elmegyünk a koncertjére, vagy egy közös kedvenc videojáték amit lehet együtt játszani, vagy akármi :D
#11:
Ja, ebben végül is igazad van én is olyat keresek, akinek az a hobbija mint nekem ... Mondjuk nekem a szex az, eszembe sem jutna videó játékozni a párommal, ha együtt vagyunk :-P
ma 17:22
Ugyan, néha pihenni is kell két menet között :D
#14:
olyankor elméletben képezzük magunkat: tantra, zen, yoni-lingam masszázs; esetleg egy swinger buli szervezése. Aztán ha eközben kipihentük magunkat, akkor jöhet a következő menet ;-)
A romantikus hűséges pasimmal swinger buli, nem rossz :'D
#16:
Full romantikus és férfiakat megszégyenítően emocionális vagyok ... Ettől függetlenül lehetnek perverzióim ;-) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!