Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elvárásom nagy, vagy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvárásom nagy, vagy rossz helyen jártam eddig?

Figyelt kérdés

Volt barátommal fél évet voltam együtt, nemrég szakítottam vele. Állítása szerint nagyon szeretett, ezt a közös programok alatt érzékeltem is.

Azonban volt egy féltékeny és önző oldala. Csinosnak mondanak, ezért utcán sokszor megnéznek, amit ő rosszul viselt,csomót veszekedtünk miatta. Engem sosem zavart, ha őt megnézték a lányok, inkább büszke voltam rá, hogy az én barátom (habár nem volt egy szépfiú, de egy darabig nagyon szerettem, és emiatt annak láttam).

Ha szexre került a sor, csomószor éreztem, hogy csak ő a fontos. Mindig mondta, hogy nagyon kíván, de ezt úgy nyilvánította ki, hogy ha levetkőztünk, kétszer ki-be húzta az ujját bennem, aztán durr bele, és addig csináltuk, amíg ő el nem élvezett. Bár elvileg akarta, hogy nekem is jó legyen, de arra nem gondolt, hogy nekem kell rásegítés, attól mert dug, vagy keményen lovaglom őt, nem fogok elmenni, nem minden lány képes erre hüvelyi úton. Ezt mondtam is neki, de semmi nem változott. Ő most teljesen összeroppant, hogy szakítottam vele, de én sokkal jobban érzem magam, megkönnyebbültem.

Szeretném, ha végre egy olyan barátom lenne, akivel nem csak a programok jók, hanem mindenhogy passzolunk, és kölcsönösen figyelünk egymásra minden téren. Ilyen nagy kívánság ez vajon, vagy csak én fogok ki rosszakat?

20L

2014. aug. 4. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy olyan nagy elvárás lenne ez a részedről. Amiket leírtál elvárásként, azok a jó kapcsolat alapjai. Azért ne keseredj el, 20 évesen még bőven van időd olyan partnert találni, aki jobban megfelel neked.
2014. aug. 4. 17:37
 2/5 laptopdj ***** válasza:
Azelott a csajom ugyan ijen volt es szivesen kielegitettem nyelvel vagy ujjal!
2014. aug. 4. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, lehet ilyet találni :) Ha 10 évvel fiatalabb lennék, még be is bizonyítanám :)
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek alap dolgok, szóval egyáltalán nem magasak az elvárásaid, sőt, kb. ennél csak magasabbak lehetnének :P
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen rendbe vagy ;) sőtt.

22/F

2014. aug. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!