Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem jövök be egy fiúnak sem hosszabb távra mert sok a rossz tulajdonságom? Akikkel eddig ismerkedtem ezek miatt nem jöhettem be nekik?
Neked nincs 1 darab rossz tulajdonságod sem!:)
Azon nem gondolkodtál még,hogy nem veled van a baj?
A véleményem szerint csak a naivitás ami rossz tulajdonság ezek közül, mert attól leszel kihasználható...
a túl őszinteséggel mondjuk az lehet a baj, hogy sokan nem tudják elfogadni az igazságot :D tudom mert én is túl őszinte vagyok és ismerem a hatását :) de jobb az igazat mondani mint hazudni...
a csendesség zárkózottság akkor probléma, ha senkinek nem tudsz és nem akarsz megnyílni...de ha a párodnak megtudsz akkor nincs gond...de ez még előny is lehet :)
21F
Az általad felsoroltak nem rossz tulajdonságok. Talán a naivitás igen, de ez nem igazán lehet gátja egy kapcsolatnak.
Èn is hasonló vagyok csak fiúban, legutóbb is elhittem amit egy lány mondott, jól átvágott.
Nincs Veled gond nyugi, csak figyelj oda jobban hogy kinek mit hiszel el, ès persze ne hagyd magad kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!