Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a fiúk többsége rosszul ítél meg, azt hiszik, hogy olyan nagy az elvárásom külső terén, hogy ők nem felelnek meg. Ez mitől lehet?
18 éves lány vagyok...
Nem értem,hogy miért ért mindenki félre.. Valóban nem vagyok az a lány,aki az első próbálkozóval összejön. Eddig egy kapcsolatom volt , de ott is az volt a baj,h volt barátom úgy érezte nem felel meg nekem ... hogy én biztos "jobbat" akarok.
Az önbizalmam nincs teljesen rendjén, a szakításom óta sokkal inkább zárkózott is vagyok,persze ezen dolgozok,hogy ne így legyen, de azt vettem észre ,hogy a fiúk annyival letudnak ,hogy hát nekem biztos nagyok az elvárásaim,és nem is közelednek.
Milyen okai lehetnek ennek? Mik azok a viselkedési formák,amik erre utalhatnak ?
Külsőleg ha meg kellene ítélnem magam, úgy mondanám,h átlagos vagyok,valakinek csúnyább,de van, akinek szebb...
Arckifejezés, testbeszéd... Tud olyan lenni hogy az ember hulladéknak érzi magát melletted... És ő nem is tudja ezt magáról.
Engem pl. mindig félreismernek az arckifejezésem a testbezédem miatt, sokszor azt hiszik lenézem őket, holott pont fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!