Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen az ideális női külső?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem csak ez számít, de kíváncsi lennék kinek mi :) Képet is linkelhettek, vagy írhattok is.
Köszi!
2014. nov. 15. 20:31
1/9 anonim válasza:
Nekem az ideális női külső szép.
2/9 anonim válasza:
Mért? A többség szavazatára akarsz hasonlítani?
3/9 A kérdező kommentje:
#2 nem, csak érdekel ki mit lát szépnek.. nem kell túlgondolni.
2014. nov. 15. 20:33
4/9 anonim válasza:
Akkor ide is bemásolom az életem értelmét. :) [link]
5/9 anonim válasza:
Na, én is megmutatom az aktuális favoritot:
Natalia Poklonskaya, a Krím félsziget főügyésze. Szerintem egy igazán nőies nő így néz ki (és úgy is viselkedik mint ő egyébként).
9/9 anonim válasza:
Nekem a párom az ideálom. Dús hosszú barna haja van, igéző tekintete, alacsony, vékony, nagyon formás popsija van, tenyérbe illő melle. Szép lába. Teljesen odáig vagyok érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!