Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi elvárásom nincs, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi elvárásom nincs, mégsem találok magam mellé senkit. A nagyon vékony testalkatom erősen közrejátszhat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a nők férfias kiállású társat keresnek maguk mellé, de egyszerűen képtelen vagyok magamon változtatni. Hiába kezdtem sportolni, hiába szedem nagy dózisban a vitaminokat, nem jön rám semmi. És még így sem találok magam mellé senkit, hogy semmi elvárásom nincs. Nem várom el, hogy szép legyen, hogy jó alakja legyen, hogy sminkelje magát. Csupán azt, hogy fogadjon el, és szeressen. De úgy érzem, egész életemben egyedül fogok maradni.
2014. szept. 24. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
inkább az, hogy semmi elvárásod nincs, így nem is kell megfelelniük a normáidnak.
2014. szept. 24. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Ahogy elolvastam a kérdést, az esett le hogy meleg vagy.
2014. szept. 24. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves vagy? 20-25?
2014. szept. 24. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi köze a külsőnek ahhoz hogy nincs senkid... hogy ismerkedsz? Hol? Mennyit? Mert ha nem nagyon ismerkedsz akkor ne csodálkozz.
2014. szept. 24. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok meleg.

Egyébként 21 vagyok.

2014. szept. 24. 17:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Én vagyok az, csak másik profilról írtam véletlenül.

2014. szept. 24. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
21 évesen elhatározod, hogy egész életedben egyedül fogsz maradni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vicces
2014. szept. 24. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem határoztam el semmit.
2014. szept. 24. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező,hasonlóan vagyok én is,és én sem találok senkit magam mellé.Nekem is sajnos vékony a testalkatom,és semmire nem reagál,bármit csinálhatok vele ugyanolyan marad kb. De mondjuk ha ismerkedni próbálok,akkor sem adnak még csak esélyt sem,se egy randira vagy bármi másra.Ezért fáradtam én bele,ebbe a felesleges szélmalomharcba...
2014. szept. 24. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gizda típus vagyok, a lányok tényleg nem vannak ezért oda, de a kövér fiúk se hiszem, hogy jobban bejönnének nekik. Inkább a magas izmos fiúkhoz vonzódnak. Sajnos a külső nagyon fontos, ha jól nézel ki csak egy kis mosoly meg jó szöveg kell és máris tiéd a csaj.
2014. szept. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!