Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fele annyi dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fele annyi dolgot tesz meg értem. Avagy nekem túl sok az elvárásom? Hosszú

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek a barátommal,de minden héten a hétvégéket együtt töltjük. Én még tanulok,ő pedig dolgozik.

Azonban mostanában sokat veszekszünk..az a baja,hogy az egész hétvégét együtt töltjük és így nem marad ideje úgymond "magánéletre"..mondjuk a haverokkal,vagy munkatársakkal sörözni stb.

Nagy nehezen,megértettem azt,hogy jó,akkor ne mindig töltsük együtt a hétvégéket teljesen...

Ma meg akartam lepni,ugyanis nem volt semmi terve estére és elmenni hozzá..még nem indultam el,amikor írta hogy mégis megy a haverokkal programra. Én elszomorodtam,és ő is megérezte,valamint mivel tudja hogy milyen vagyok,ezért egyből rájött utalás nélkül hogy meg akartam lepni. Mondtam menjen el,nem számít,így legalább lehet magánélete...erre ez rosszul esett neki,és azt mondta lelkiismeretfurdalása van,hisz én akartam aranyos lenni erre ő elmegy...

A jövőhét már hónapokkal ezelőtt meg volt beszélve hogy együtt töltjük...ő szabit vesz ki,és en is "szabit"...ehhez képest ezen a héten kijelentette hogy hazamegy. Kérdezte hogy megyek-e,erre azt mondtam sokat kell tanulnom,ami igaz is. Még így is neki állt feljebb,hogy ô ezt elvileg már hamarabb mondta hogy hazamegy és hogy olyan sokszor lemondta miattam az utat,most had menjen már el....

(Hónapokkal ezelőtt még kettesben akartuk tölteni és wellneselni..)

8 hónapos kapcsolatról van szó.

Nem tudom mi tévő legyek,nagyon szeretem és nem akarom elhagyni. De már többször is elmondtam hogy mi a bajom,olyan érzésem van mintha ô csak úgy lenne a kapcsolatban..eemmit se tenne értunk. Sose változott semmi,amikor bejelentettem múltkor hogy vége,akkor nagyon megijedt és bocsánatot kért meg nem is értette hogy miért teszem ezt...akkor "megbeszéltük".

Állandóan kis meglepikkel lepem meg,kedveskedek neki,próbálok mindig a kedvében járni,de nem érzem hogy ez viszonozva lenne. A szülinapomat is egy az egyben leszarta..de ez után is csak bocsánatért esedezett,semmi változás.

Talán lehet,túlságosan ráakaszkodtam az elmúlt időben.. ezért most próbálok távolságtartóbb lenni,hogy ne fulladjon bele a kapcsolatunkba,ha mondhatom így.

Lehet hogy csak szimplán nem illünk össze,mert mások az értékrendjeink? Vagy netán túl sokat várok el?

Segítsetek kérlek..nem akarok benneragadni egy semmitmondó kapcsolatban. De nagyon szeretem Őt.

2017. márc. 10. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kapcsolat ez, szerinte meg nem annyira.. szerintem meg semennyire.
2017. márc. 10. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársakkal sörözni munka után is lehet minden nap akár, a péntek meg jó lenne a haverokra.

Én úgy látom, hogy az a baj, hogy egyikőtök sem mondja ki nyíltan, mi a baja csak utalásokat tesz és várja a másik reakcióját.

Pontosan mekkora távolságról van szó?

A leírtakból egy valamit nem értek. Úgy volt, hogy együtt töltitek a hétvégét, mentek wellnesezni erre amikor változtatna a programon te olyan kifogással jössz, hogy tanulnod kell. Na most akkor wellneshez nem kellett tanulnod, de most már igen? Nem értem, de mindegy.

Nem gondolom, hogy ráakaszkodtál volna, inkább tényleg azt látom, hogy nem beszélitek meg a problémáitokat. Neki meg azt kellene tudomásul venni, hogy párkapcsolatban barátnő az első pláne, ha hetente csak két napot tudtok együtt tölteni.

2017. márc. 10. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért nem akarok menni,mert valóban nagyon sokat kell tanulnom...wellnesre érnék se most rá. Csak rosszul esett hogy meg se beszélte velem,rá se kérdezett,hogy mi lesz velünk jövőhéten..eldöntötte.

Általában mindent az utolsó pillanatra hagy.. :/

2017. márc. 10. 22:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,kifelejtettem a távolság vonattal kb másfél óra
2017. márc. 10. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Sok a rizsa. A srác nem tud értékelni téged, de az is érthető, hogy szükség van saját térre. Nem tudtok kiegyezni sehogy sem? Akkor hol itt az egyenes kommunikáció?
2017. márc. 10. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Ó... ha valaki szánna rám időt,leírnám neki az egész mindenséget,más is történt még korábban... :)

Probáljuk megbeszélni,de nagyon nehéz ôt rábírni.

2017. márc. 10. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Írd le, elolvasom, de fogd tömörre.
2017. márc. 10. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Éltem meg már hasonlót. Az a baj,hogy a srác nem vesz komolyan. Lehet én vagyok a hülye,de ha én érezném hogy a másiknak ez mar sok (és mar többször is említette \azaz rosszul esett neki!\) akkor változtatnék. Más is írta h a kollégákkal haverokkal hétköznap is el lehet lenni.. En is tanulok es dolgozom mellette meg is van idom a páromra. Egyet meg kell tanulni.. Mindenre van időnk amire akarunk időt szakítani... Szerintem mást kerestek a kapcsolatban. Te komolyan venned meg o csak...
2017. márc. 10. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba,csak ingyen luknak tart. Ennek a pasasnak csak ilyen laza kapcsolat való,egy normálishoz nem nőtt be a feje lágya.
2017. márc. 12. 02:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek?
2021. márc. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!