Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt magamnak, lehet, hogy túl sok az "elvárásom"? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves és Egerben élek. Tavaly nyár óta vagyok szingli. Van pár olyan úgymond "álmom" amiket szeretnék, hogyha meglennének a barátnőmben. Ezek: Nagy puha lógó cicik nagy bimbóval. Hosszú - bőven váll alattig érő haj, vörös kizárva. Amikor velem fog találkozni akkor mindig csak titokzokniban legyen (télen csizmába vagy bakancsba nyilván ne). Romantikus legyen szeressen csókolózni sokszor és hosszú perceken keresztül. Ne mindig vagy egyáltalán ne sminkeljen. Ritkán legyen összefogva a haja. Kb ennyi. Ja és fiatalabb legyen tőlem vagy max velem 1idős.

2021. márc. 22. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 anonim ***** válasza:
96%
Majd akkor gondlkodj párkapcsolaton, ha legalább egy BELSŐ tulajdonság, vagy személyiségjegy is felkerül a listádra a nagy bimbóudvar mellé...
2021. márc. 22. 21:22
 22/114 A kérdező kommentje:
Azt is írtam. Legyen romantikus. Szeressen nagyon és mutassa is ki.
2021. márc. 22. 21:25
 23/114 anonim ***** válasza:
94%
Hűha... Látom elvárni azt tudsz.
2021. márc. 22. 21:28
 24/114 anonim ***** válasza:
2021. márc. 22. 21:33
 26/114 anonim ***** válasza:
96%
A fetisizmus sokaknak nem vonzó. Még ha szóba is jöhettem volna olyan idősen, mint amilyet szeretnél, engem zavart volna, ha vki ennyire rá lenne gerjedve egy átkozott ruhadarabra. Úgyis felmerült volna a kapcsolatban. Mert amúgy a többi elvárás nem olyan egetrengetően ritka, és nem is olyan tipikus elvárás, hogy ne maradna neked szabadon, mert sok férfinak nem tetszik a lógó mell.
2021. márc. 24. 15:20
 27/114 A kérdező kommentje:
#26 természetesen nem vagyok betegesen fetisiszta tehát ha ez miatt nem lehetne köztünk semmi akkor nyilván engednék
2021. márc. 24. 16:34
 28/114 anonim ***** válasza:
94%
“Nem vagyok betegesen fetisiszta” 😂😂😂😂
2021. márc. 24. 20:55
 29/114 anonim ***** válasza:
56%

Nézd, nekem pl. olyan elvárásaim vannak, hogy legyen okos meg kedves a csaj, legyen jó a segge, ne legyen túl magas meg más effélék. Ezek normális elvárások. A te elvárásaid viszont nem normálisak, nagyon szokatlanok, betegesek. Ezt a nők alighanem megérzik rajtad és elkerülnek. Tökmindegy, hogy adott esetben engedsz-e a titokzokniból, a nők tudni fogják, hogy valami nem teljesen stimmel nálad az emeleten, és távol tartják tőled magukat.

Szóval a helyedben megpróbálnám kicsit helyretenni magam, mielőtt lányokhoz próbálnék közeledni. Esetleg egy jó pszichológus segíthet.

2021. máj. 25. 21:49
 30/114 anonim ***** válasza:
34%
Nincs meg benned az, ami ahhoz kell, hogy elcsábítsd a nőket. Én 30 éves jöttem rá tutira mi kell nekik, azóta csak szinte ők jönnek hozzám, és nem fordítva.
2021. máj. 25. 22:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!