Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak lennének az elvárásaim? Miért érzem úgy hogy nem felel meg senki? Csak rossz emberekkel sodor össze az élet?
Az utolsó kapcsolatom után sikerült rádöbbennem hogy mi az amit keresek a másikban, mi az amire szükségem van, már ami a belsőt illeti. Eddig mindig beértem kevesebbel, nem is igazán válogattam, mert úgy éreztem nincs jogom hozzá. Néha még most is így érzem, viszont szerelmes akarok lenni, nem csak úgy benne lenni egy kapcsolatban ami szereteten alapszik. Túl fiatal vagyok még az ilyen kapcsolatokhoz. De úgy érzem képtelen vagyok a szerelemre, vagy pedig nincs olyan ember, akit én keresek.
18L
Egyáltalán nem tűnik olyan lánynak a kérdező akin csak úgy átmennének a fiúk szóval nem kell letámadni.
Szerintem sok olyan srác van amilyet keresel, a te korosztályodban is. Magamat is ilyennek tartom például. Ha gondolod beszélgethetünk 18/f
Kérdező, te mikor kezdted a fiúzást, az óvodában, 18 évesen inkább a tanulással foglalkozz, ne a pasikkal...
(45 F)
Neem, már bölcsiben is fiúztam!🤦
Kedves hogy aggódsz a tanulmányi eredményeim miatt😂 bár hidd csak el hogy arra is tudok időt szánni
Mi az ami irreális?
Jesszus 22-es menj már a fenébe,18 évesen miért ne lehetne kapcsolata vagy akár exe/exei?😃
Nem a középkorban élünk könyörgöm.
Kérdező,a te elvárásod pedig nem irrealis nem hülyeség teljesen oké,kb ugyanebben a helyzetben vagyok én is lányként úgyhogy pacsi és ne gyere össze azért valakivel mert esetleg rossz a szingliseg,várd ki a megfelelőt hidd el megéri!❤️
#26 Akkor pacsiiii
Nagyon szépen köszönöm!
Kitartást neked és sok sikert a párkereséshez!
Hogy mii?😂
Szerinted mit érsz el azzal ha megtiltod neki?
Csak azt hogy méginkább akarja majd, ezek alapból ösztön szerűen bennünk vannak, vágyunk a szeretetre. Ha szerelmes lesz, nem fogod tudni megállítani akármennyire is vagy szigorú. Ez az élet rendje. Ezzel csak azt éred el hogy magadra haragítod a lányod, esetleg hazudozni fog.
És ezt teljesen jó indulatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!