Rossz emberekkel vagyok körülvéve, mit tudok csinálni?
Olyan állítólagos "haverok/barátok" vesznek körül, akik csak kihasználni, lehúzni akarnak. Azért vonzottam be őket régebben mert önbizalomhiányos voltam de azóta változtattam magamon és az életemen, de ezek az emberek nem tűnnek el, hiába próbálom megszakítani velük a kapcsolatot, zaklatlak vagy keverik a sz@rt a hátam mögött. Az is idegesíti őket, hogyha nekem sikerül valami és próbálnak keresztbe tenni.
A suliban sem tudok a megfelelő emberekkel ismerkedni, mert elég alja suliba járok és mondanom se kell, hogy kik járnak oda (nagyrészt c kategóriások vagy züllött emberek). Munka szintén ilyen, ott is ilyen emberek vannak, gyorsétteremben dolgozok.
Igénylem a társaságot és azt, hogy eljárjak ide-oda csak éppen olyan emberekkel, akik nem rosszindulatú érdekemberek és hasonlóak hozzám. Hol tudnék így ismerkedni? Gondoltam rá, hogy eljárnék színházba és előadásokra, ezt már amúgy is régóta tervezem de nem hiszem hogy ott lehetne csak úgy ismerkedni..
Valaki van/volt hasonló helyzetben? Mit csináljak, hogy ne az ilyen emberek találjanak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!