Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjen gyerekét egyedül nevelő nő ? Nem szeretnék egyedül maradni.Mit csinálok rosszul?
30 vagyok ha ez számít, és egy gyerekem van. Kalandra, szexre megtalálnának de más téren senki.
Ez lehet a külső miatt is, persze, de reálisan látom magam nem vagyok elszállva.Nemhiszem,hogy ez lenne az oka. Kedves vagyok, érdeklődő. Akkor mégis mit csinálok rosszul?
45.-nek.
BIZONY!!!
Voltam én is úgy, hogy ők rendszeresen telefonáltak, meg találkoztak a gyerek miatt, és ha szóvá tettem, én lettem a féreg.
Bezzeg amikor 3+ év után a volt élettársam hazatért külföldről, és találkoztunk szigorúan csak üzleti dolgok miatt, akkor még ő kezdett féltékenykedni. És megint én lettem a féreg, amikor közöltem, hogy mehet az anyjába a kölkéve együtt.
48.-ra, a kérdezőnek.
Nekem a több a kelleténél azt jelenti, hogy annyi a kapcsolat, hogy tudod a számát, amit csak akkor hívsz, ha FONTOS.
FONTOS = Beteg vagy halott a gyerek, sokat késik a gyerektartás, megváltozik a számod, kell az aláírása,...
49 És akkor a gyerekkel kapcsolatos információkat mégis honnan tudja meg? Egy kisebb gyereknél még ő maga nem tudja elmondani, meg amiket írtam példàt, mikor jön érte, vagy ha épp ünnepség lesz az oviban ahol szerepel stb....
Mondjuk a FONTOS az megint relativ, van akinek az a fontos mint neked “ ha a gyereke halott vagy beteg” van akinek az is ha a gyereke éppen 5-öst kap vagy focimeccse lesz szombaton 2-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!