Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan egy éve vagyok egyedül, és nem jön össze egy normális kapcsolat sem. Hol ismerkedjek?
és csak a munkahelyed van az életedben meg néha a bolt h éhen ne halj?
vagy vannak esetleg barátok, vagy esetleg kimozdulsz e néhanapján, munkán kívül? illetve út közben lesütött szemmel jársz e vagy fapofával illetve virít e a homlokodon a hozzám ne szólj ide ne gyere felírat?
Keserves manapság, az biztos, és lehet ketyeg a biológiai bombád is! Csak a netet tudom ajánlani, és ott is legyél egy kicsit bátrabb, de persze óvatosan! Akár itt is, minden alkalmat meg kell ragadni! Természetesen net nélkül is van rá esély, hisz akit az Isten melléd teremtett, azt még az ördög is utánad tolja talicskán! :-)))
39f.
Érdekes, én úgy vettem észre, hogy a csajok könnyebben tudnak választani, sőt válogatni. Mondjuk én London mellett lakom. Errefele nincs ilyen gondjuk, van jelentkező bőven.
Azt javaslom, hogy tanulj női praktikákat, vegyél fel jó ruhákat, sportolj, hogy jó alakod legyen, járj el szórakozóhelyekre, dobd be magad, nemsokára lesz jelentkező bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!