Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Mit tegyek? 25/f
A környezetemben élők visszajelzései alapján nem vagyok egy csúnya srác.
Alapvetően nincs sok bátorságom leszólítani egy lányt, buliba 1-2 rövid ital után jobban lenne, de ott meg nem sok normális lányt lehet találni (ez csak egyéni tapasztalat)...
Volt már rá példa, hogy buliban rám akaszkodott egy-két csaj, meg a nyakamba ugrott és vadul megcsókolt, hogy menjünk be a WC-be, majd ott dugjam meg.
Nekem őszintén szólva nem jönnek be az ilyen típusú csajok, akiket bárki felpróbálhat a discoban. Valahogy többre tartom magam annál, mintsem az ilyenekkel foglalkozzak, nem is beszélve a különböző nemi betegségekről.
Akivel meg kollégiumban/boltban spontán beszélgetésbe elegyedtem, és szimpatikus volt mind külsőleg, mind belsőleg megkérdeztem, hogy van-e valakije, akkor a válasz kivétel nélkül: Van barátom.
A lényeg: Hol találok olyan lányt, akivel kialakíthatok egy komoly kapcsolatot? Hol lehetne ilyen céllal ismerkedni?
Itt egy hely. Ha itt nem találsz, akkor majd kiötlök valami mást:
A bulikat felejtsd el, valahogy ott még a normális emberek is megőrülnek.
Én voltam párszor, hogy kipróbáljam milyen a heringnek lenni és pocsék zenétől megsüketülni.
Ha egyetemre/fősulira jársz nézz körül szaktársaidnál vagy akikkel közösek az óráitok és szólítsd le őket valami ürüggyel, aztán már könnyebb lesz.
Amúgy jó olvasni ilyen kérdést, visszaadja a reményt hogy vannak még normális pasik. :)
(21/L)
Én is többre tartom magamat az alkalmi kapcsolatoknál és mégis ilyen emberek találnak meg. Persze mindegyiket elutasítom. Én se értem velem mi lehet a baj...
26L
4-es én is olyan vagyok mint te :)
20/L
Én is jöttem szaporítani a szerencsétlen szinglik táborát. :D Pedig ugyanúgy vagyok, mint te.
Én mondjuk nem adom fel, előbb-utóbb csak rám talál a szerelem. Addig meg várok. Csak azért nem fogok lejjebb adni az igényekből, mert most így nehezebb dolgom van. Szerintem te se érd be, egy mindenki által megdugható lánnyal, előbb-utóbb lesz komoly barátnőd is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!