Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos a külsőd és közömbös vagy egy csaj számára, akkor hogy lehetne"megpuhítani" hogy esetleg eljöjjöb velem randizni?
Vess rá sűrűn pillanatások. Ne bámuld ---> aztán lesd a szemed sarkából, hátha rajtakapod ---> Ha sikerül akkor ha ő kap rajta, ne vedd le róla a szemed, hanem tartsd, mosolyog ---> Ha megy, akkor utána kezdj vele beszélgetni.
Ha sokáig bírja (hogy szó nélkül a szemedbe néz) tutira tetszel neki)
Ezután dobj be egy találkát (ne hívd szerintem randinak). Légy határozott. Dátum és hellyel állj elő.
"De azt hogy tudom megcsinalni,hogy bàmulom de mégse bámulom?:"
Hát engem úgy szokott lesni. Eleinte azt csinálta. Aztán én is lestem.
Úgy tudod nem bámulni, ha nem őt magát, hanem a szeme közepét nézed. A gáz csak annyi hogy ezt csak akkor tudod megcsinálni ha ő is vevő rá. Szóval ha már elérted, hogy ő is les téged.
Ezt olvasd el: [link]
Elkezded nézni és ha rádnéz és nem veszi el a szemét, akkor csak nézel a szemébe és nézel. Tényleg olyan mintha egy "spirál" lenne ami behúz (ahogy a cikk írja).
"A szem nem egyenesen húz be. Ez egy láthatatlan spirál, ami betekergőzik a pupilla közepébe, abba a kis mandulába, a sötét magba, s magával rántja a kiszemelt kedvest. Képzeld el, ezt az erőt, a tiszta tekintetet, amely berántja, el fogja varázsolni, megbabonázza. Úgy férfit, mint nőt. Ha ennek a húzásnak is enged... már régen tiéd szíve... akkor már szeret!"
No ez a szemezés, nem az amikor bámulod.
jah és olyan mintha csak ketten lennétek - lehetnek ott akár 60-an is. Mintha csak az ő szemei lennének és beszélgetnének egymással. Nem tudom elmagyarázni.
No ez a nem bámulás, hanem szemezés. De ehhez két ember kell.
6
Kösz, éreztem,tudtam, hogy valami ezo szarság volt ami működött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!