Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos a külsőd és közömbös vagy egy csaj számára, akkor hogy lehetne"megpuhítani" hogy esetleg eljöjjöb velem randizni?
"Kösz, éreztem,tudtam, hogy valami ezo szarság volt ami működött..."
Te most miről beszélsz? Ez nem ezo! Ha valaki nagyon tetszik és nézed, akkor a pupillád öntudatlanul nagyobb lesz a látvány hatására. Ilyenkor úgy is láthatod a szemét, mintha csillogna. Ráadásul le se tagadhatod, hogy szereted a másik felett. Gáz ha magad előtt is tagadod.
Ez a szemezés!
" a másik felett." --- egy "t"-vel
Bocsika! elírtam.
Elvben mondom, velem még nem történt konkrétan ez, de szóval:
Ha egy nőnél leszerepeltél így vagy úgy, nem igazán van totál odáig érted, akkor érdemes hagyni a fenébe.
Ez az ilyen rágjuk a fülét hátha, meg nyüstetni, pitizni neki,hogy léécicéclécléciciii szánj meg egy kispinával a számra hozzáállás nem vezet sehova. Egyéjszakásra nyilvánvaló hogy nem izgul a pöcke rád, így nincs miről beszélni, hosszútávra meg szintén nincs miről beszélni, mert az ilyen könyöradományként összejön mégis viszonyok nem tartanak sokáig, első adandó alkalommal amikor meglát egy nálad klasszisokkal jobb ürgét, akibe tényleg! ösztönszerüen beleszeret, el fog hagyni a picshhába, hagyni fogja az ő kis könyörpajtiját a fenébe. Mert nem boldog vele igazán. Érzi hogy valami hiányzik a viszonyból.
Semmi értelme tehát szinte semennyi vonzalom nélkül bekönyörögni magad egy viszonyba, hossszútávon úgyis elúszik a te kis hajód!
Én kb. 1 - 1,5 hónapig kerültem a tekintetét a srácnak, mire valamit kezdtem érezni. Addig csak láttam, hogy les, meg felbukkan a közelembe.
Ezért írtam, hogy kezd el lesni, de ha terhes neki, akkor az gáz lett. Nálam bejött, hogy a férfi ezt csinálta. Különben észre se veszem - lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!