Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akarnak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak velem randizni ha csinosan öltözök, kultúráltan viselkedek és szende vagyok?

Figyelt kérdés

Miért akkor vesznek észre ha bő, béna ruhákat veszek fel, éppen marhulok valakivel, nem viselkedek kultúráltan hanem éppen káromkodok vagy trágárul beszélek, sz@r a hajam, nincs rajtam smink és olyan vagyok mint egy albínó nyúl... szóval amikor a legjobban sz@rok rá ki néz és ki mit gondol.

mindig ilyenkor hívnak randira, vagy akikről azt hiszem hogy 1000 éve haver és kb. az elmebeteg őrült lényt látja bennem szerelmet vall.

miért nem akkor amikor csini vagyok feszes ruhákban, sminkkel, csupa kedves és választékos szóhasználattal, semmi csúnya szó és cukin mosolyogva

miért a vad énem kell?

2013. jan. 21. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért baj ez? -.- Inkább ne játszd meg magad.
2013. jan. 21. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Mert valószínűleg az az igazi önmagad, amit te "vad énednek" nevezel. :) Olyankor vagy természetes és szabad.
2013. jan. 21. 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert a másikat nehezebben megszerezhetőnek tartják.
2013. jan. 21. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Így van! Egyetértek az előttem szólókkal! :)
2013. jan. 21. 23:38
 5/13 The Other ***** válasza:
Linkelj mindkettő "esetről" képet, ha elmúltál 20 éves, és akkor holnap válaszolok :)
2013. jan. 21. 23:53
 6/13 A kérdező kommentje:
no linkelek, nem h.ülyültem +
2013. jan. 21. 23:56
 7/13 The Other ***** válasza:
100%

Rendben, akkor látatlanban írom meg az egyik eshetőséget:

A bő ruhák elrejtik a kis hájhurkákat és zsírfodrokat, míg a csinos rucik éppen, hogy kiemelik. És biztosan úgy sminkelsz, hogy úgy nézel ki utána, mint Joker a Batmanből...

Az igénytelen trágár stílus pedig vonzza a taplókat, akik minden könnyen kapható csajra rámásznak, míg az igényesebb férfiak/fiúk ígyse-úgyse próbálkoznak nálad, mert nem ütöd meg a szintet.

Hű de paraszt vagyok :)

2013. jan. 22. 00:00
 8/13 A kérdező kommentje:

nem csak rossz tippelő

nincs rajtam felesleg

2013. jan. 22. 00:05
 9/13 The Other ***** válasza:

De éééédes vagy, hogy nem sértődtél meg :)

Viszont sajna, most fáradt vagyok, ezért nem tippelek még egyet. Jó éjt!

2013. jan. 22. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Na szóval... Akkor a csini éned az megjátszott?
2013. jan. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!